Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmem vagy a legjobb barátaim?
Nos...Van egy fiú az osztalybol aki nagyon meno es jo fej es mindenki felnez ra es en mar 4 napja h jarunk,de mar elotte is szerettuk egymast csk mas okok miatt nem jartunk...es van 3 legjobb baratnom akik nem akarjak,h jarjak vele,mert "tul meno es nem illik hozzam mert bunko"
Nem tudom,h tovabb folytassuk a kap solatunkat vagy higgyek a baratnoimnek akik tenyleg a legjobb barataim,de mi nagyon szerettjuk egymast ahhoz ezzel a fiuval,h elszakaddjunk egymastol mert sokmindent mondtam el neki amikat masoknak nem stb...
(Csak azok valaszat fogadom el akik komolyak es nem banto,snassz,vagy bunko valaszt irnak)
Bocsi a helyesirasert teloval irtam
17 lany
A "szerelem" kapcsolat elmúlik egyszer, és vége lesz.
Az igazi barátság meg nem múlik el.
Melyiket választod? Ez a kérdés.
Dönts, ahogy jónak látod. Én tuti még a sráccal maradnék.
Hasonló esetben viszont a barátaimnak volt igaza meg az ő barátainak. (Először az ő barátai beszélték le rólam. Akkor még nem tudtam, hogy miért. Nagyon mérges voltam rájuk, szerettem a srácot. De később kiderült, hogy igazuk volt. Az a srác nem akart tőlem komolyan semmit.)
Mindig azokat válaszd, akik jót akarnak neked, törődnek veled és szeretnek. Ha a barátnőid választás elé állítanak, hogy ők, vagy a barátod, méghozzá ilyen mondvacsinált okok miatt, akkor ők nem ilyen emberek.
A helyedben megmondanám nekik, hogy ezt a fiút szereted, fontos neked, fogadják el, hogy ez a te döntésed, nem élhetik helyetted az életed. Ők is nagyon fontosak, de ha ezt nem értik meg, nem igazi barátok, de még havarokként is megbuktak.
Nem tudni, hogy alakul a kapcsolatod ezzel a sráccal, de akárhogy is, egy barát nem úgy viselkedik, mint a te barátnőid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!