Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább sértés amit idáig kaptál?
2 is volt de ugyan attól a pasitól...ja azt az izét nem nevezném pasinak...
"Elöl deszka hátúl léc"
"Ugyan olyan őrűlt vagy mint az apád, bárcsak te haltál volna meg helyette" (és ez az édesapám halála után 3 napra mondta de ő szeret engem stb)
"Nem támogatom a karriered és felőlem le is tagadhatsz innentől, mint anyádat."
Ezt mondta azután mikor a túl nagy stresszel járó szakmát amit 2 évig tanultam otthagytam egy nyugodtabbért.
"Egy sz.rházi soviniszta he-re vagy!"
"Velem nem jutsz ki a mocsokból ahol élsz."
Saját belvárosi felújított, tiszta házról van szó. :D
Elsőre: úgy hogy apámat nem ismerem és munka mellett vállalkozásom van.
Elhagytam. :)))
Ex: "neked mindegy,ugysem fogsz elerni semmit az eletben." ( eloadason voltam,aminek ilyen motivacios temaja volt, utana mondta)
Szinten tole: "minek neked jogsi,ugyse fogsz tudni megtanulni vezetni."
de tole sok ilyen beszolas volt.
szakitottam :)
mindharom veszekedesnel tortent.
osztálytárs osztaly elott: nem vagy annyira(!) jo tanulo, nem sportolsz, egy senki vagy! (ez osztonzott ra, hogy jo tanulo legyek, foleg matekbol ;) )
2,5 eves kapcsolatom: undorito ri.nc
egy rovid kapcsolatom: kurvs vagy
mindketto szornyen fajt, persze amikor jo pillanataink voltak imadták, h bevallalos vagyok az ágyban, persze veszekedesnel ezt mondtak.
N23
"Te vagy életem egyik legjobb döntése..de sosem fogod elérni azt amit én"
(Szülő)
Mihaszna,undorító,alja,mocsok,gerinctelen,féreg kölke,(az otthoni szülői veszekedések miatt mai napig erős szorongássom,önértékelési zavarom van). A semminél nem vagy sokkal több, bárcsak eltakarodnál,ami magyar szó létezik azt már megkaptam.
Exektől: tanulatlan,senki,nulla,csontváz,csöves(havi 267 nettóval,saját teljesen restauralt autóval,hitelek nélkül 😂😂),a növesszek farkat én is megkaptam.. aztán amikor bosszúból előjáték nélkül betoltam mind a 19 centit akkor jajveszékelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!