Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább sértés amit idáig kaptál?
Sok előttem szólóhoz hasonlóan én sem vagyok képes kiválasztani egyet, szóval kaptok egy válogatást.:D
Nagyanyám: "Nem vagy az unokám!"
Nagyapám (10 éve, vezetés közben): "Mindjárt belehajtok az egyik fába, nekem már úgyis mindegy, de ha te megpusztulsz, legalább véget ér a gyerekelhelyezési per, és apád nem fog szenvedni tovább."
Anyám: "Mondd el, mi bánt, nem ítéllek el, hacsak nem zúgtál bele egy másik lányba." (Eltalálta, pontosan ez történt.)
Anyám második férje: "Bolond vagy, mint az apád." (Tudta, hogy faterom mentális beteg.)
Volt szerelmem: "Azt hiszed, kiváltasz belőlem bármit is? Nincs szükségem emberekre, nem szeretek senkit, téged sem."
Apámat kihagytam, ő simán közölte velem anno, mikor felvettek egy gimnáziumba, hogy tökmindegy, csak egy munkanélküli matematikus lesz belőlem, elhelyezkedni úgysem tudok majd sehol.
#61 voltam.
Anyám: Életem legnagyobb hibája volt, hogy megszültelek. -12 éves lehettem akkor
Ex: szemembe nézve, teljes nyugodtsággal: Nem szeretlek. Egy világ tört össze bennem. Kiderült, hónapok óta van valakije és bevallott egy egy évvel azelőtti pár hétig tartó románcot is egy másik nőcskével.
nekem a szokásos "ugyse lesz belőled semmi", "a híd alatt fogsz lakni", "semmire ae viszed az életben ha nem azt csinálod amit mondunk"
érdekes h azóta előfordult h többet kerestem mint ők ketten összesen, megtaláltam a hivatásom, magánvállalkozásba kezdek stb :)
exektől nemis volt olyan borzasztó a helyzet, a "megbántam h veled kezdtem" vagy a "túl jó vagy hozzám" egész türhető. ma már boldog vagyok, és egyik a szüleimtől kapott tudatalatti visszatartó gondolat sincs rám hatással.. a legokosabb döntés volt h sosem voltam engedelmes és magamat "neveltem fel", formáltam a világhoz, na ezért tartok ott ahol :)
Régi kérdés de mindig aktuális.
Anyám: Ha a testvéred meghalt volna abban a balesetben, én megöltem volna magam. Mire én: És velem mi lenne? Erre ő: Te már nagy vagy, nem számítasz a gyerekemnek.
Exemtől egy válogatás:
"Semmi esélyed hogy felvegyenek az egyetemre"
"Ha mindennap felvennéd a bikinid, lenne motivàciód lefogyni" (155 cm/50 kg)
"Miért nem leszel titkárnő? Akkor nekem dolgozhatnál és nem kéne feleslegesen tanulnod" (Máig nem tudom felfogni hogy ezek a szavak komolyan elhagyták a száját...)
Apámtól anyámnak: Takarodj és vidd innen az idióta kölykeidet is
Mamámtól: Tanulj mert ha nem, Isten megbüntet.
Ex legjobb barátnőmtől: Csak azért vagyok veled mert nincs senki más akivel lehetnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!