Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább sértés amit idáig kaptál?
Figyelt kérdés
Úgy értem barátnőtől, barátodtól, férjtől, feleségtől, esetleg szülőktől.2014. aug. 5. 13:55
2/143 anonim válasza:
Szülőtől: Úgysem fog sikerülni soha. (: De majd én megmutatom hamarosan (:
3/143 anonim válasza:
nem ment le söré,miko ment a focivébé
4/143 anonim válasza:
Anyám nem volt hajlandó felfogni hogy MMORPG-t nem lehet lepauzolni! FŐLEG NEM INSTA KÖZBEN!!!!
5/143 anonim válasza:
Melyik híd alatt fogsz lakni majd, mert többre úgyse vagy képes. (szülőktől)
6/143 anonim válasza:
volt pasim azt mondta,hogy az anyja szerint cigánytelepen élek. mire én mondtam, hogy a te anyád ennyi erővel egy ribizli... mire ő megtépett. :)
24/N
7/143 anonim válasza:
Anyámtól: "... akkor már nem tudtalak elvetetni.."
8/143 anonim válasza:
lelkileg az amikor a volt barátnőm azt mondta szeret...végül szakított :D ma már csak nevetek rajta...pár év depresszió után...ez fájt a legjobban egész életemben, szerintem soha nem volt ennél rosszabb...mostanság meg néha a dicséretek amiket nem érdemlek meg azok bántanak...
21F
9/143 anonim válasza:
A szerelmem szerint beteges vagyok.
10/143 anonim válasza:
Ez most már hányadik kamu sztorid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!