Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől késett már a menzeszetek, lányok? Mennyi volt a legdurvább?
Figyelt kérdés
NEM KELL AZ OLTÁS, nem történhetett baj, évek óta igen jól kezeljük a védekezést... azonban nem tudom mi lehet, tapasztalatokat kérek.
Köszönöm.
2014. aug. 5. 00:52
1/7 anonim válasza:
Volt már olyan hogy 2hetet késett, valószínűleg azért mert abban a hónapban nagyon sokat stresszeltem és beteg is voltam, sok citromos teát ittam (citromtól is késhet úgytudom).
2/7 anonim válasza:
Nekem gyakran késik és előfordul , hogy túl hamar jön, előfordult már az is, hogy egy hónapig kimaradt aztán két hétig volt meg hasonlók..voltam már vizsgálaton egyéb gondok miatt és nem mutatott semmit. ez ilyen
3/7 anonim válasza:
amikor elvesztettem a szüzességem, akkor késett 1 hetet, máskor sosem, és azóta sem :)
4/7 anonim válasza:
Hát még én is olvastam hogy citromlevet ha iszunk kicsivel halasztani tudjuk vagy legalább csökkenteni úgyhogy néha ha fontosabb eseményre megyek vagy egyáltalán elmegyek valahova bevetem. De a stressztől is szokott késni :)
5/7 anonim válasza:
Nekem ez a megszokott, hogy gyakorlatilag össze-vissza jön meg.. De fogalmam sincs, ez mitől van. Általában 32-35 nap között mozog, de nem egyszer kúszott 40-50 napra is a ciklusom hossza. Orvosnál is voltam, de nem jött rá eddig, mitől van. Most nyáron akarok bepróbálkozni egy másik dokinál is, hátha ő okosabb.
6/7 anonim válasza:
Nekem nagyon fiatal koromban késett csak, illetve antibiotikumok szedése után.
Akinek rendszeresen sokat késik, annak lehet, hogy hormonális problémai vannak, szóval irány a nőgyógyász. (ha mégsincs semmi gond, akkor legalább megnyugodhatsz)
7/7 anonim válasza:
Amíg nem szedtem fogamzásgátlót, addig nagyon rapszodikusan jött meg a menstruációm, és csak azért voltam biztos benne, hogy majd megjön vmikor, mert nem voltam szexuálisan aktív. Mióta szedem, azóta 1-2 nap eltérés lehet, de azt leszámítva mindig pontosan jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!