Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább sértés amit idáig kaptál?
xDD 6os.
A legnagyobb sértések meg mindig idegenektől voltak , akik nem is ismertek, bár ők bek@phatják.
#8:
miért lenne kamu sztori? ha hiszed ha nem egyik sem kamu sztori amit leírtam ide :) lehet keversz valakivel
Eddig nem arról volt szó, hogy nem is volt kapcsolatod, mert nem mertél bele menni?
Vasárnap családi ebédnél beszélgettünk, hogy a testvéremék lakást akarnak venni vagy építeni és hogy milyen támogatást kaphatnának. Erről beszéltünk kb 20 percig, majd anyám megszólal, hogy igazából miattam épült meg a lakás, mert szerződéses gyerek vagyok. (2. gyerek után plusz támogatást kaptak az önkormányzattól) Jót nevettem rajta, bár picit sokkol, de ha felidegesít akkor legalább vissza tudom mondani, hogy miattam van hol laknod :)
Nálam ez volt a legdurvább, vagy még az hogy engem semmiért nem dicsérnek meg, vagy ismernek el, mindenki mást igen.
Mikor parom kozli velem, hogy el kellene mennem futni, meg mikor mutattam neki egy cicanacit a kirakatban, "ha eltunteted a hasadat, megveszem, es gyonyoru leszel ebnne."
remek. Meg ugyan igy, mikor hozzamvagta, hogy lyan vagy mint anyad. Mint az elozoe elottinel. Reagciom egesz napos depressziozas, es ennek eredmenyekeppen egy jo kis vita a nap vegen. "kereshetsz valakit, aki jobban tetszik, anyamhoz meg ne hasonlitgass"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!