Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább sértés amit idáig kaptál?
Anyámtól: "Süljön ki a szemed"
Extől: Nem vagyok szerelmes beléd.
Ex: "K**va anyád"
"Büdös k**va"
"Nem is szeretlek csak jól érzem magam veled"
"Áruld magad az interneten a pasiknak"
"Még 3 kilót fogysz és jó leszel"
"Csak azért nem feküdtem le a volt feleségemmel mert ő nem akarta(közben már velem volt)
Többi sértés tettekben bizonyult meg.
Az exem egyszer nagyon megbántott és ezt tetézte az újabb sértéssel, ami még nagyobbat ütött.
Csúnyán összevesztünk, mert sértegetett az alakom miatt, ezért sírva fakadtam. Mikor meglátta, hogy sírok, megkérdezte: Mi van, mit bőgsz, meghalt anyád?
36/N
Eddig egyetlen egy ember tudott igazán megsérteni/megbántani.
Azért szakított mert nem volt túl fényes az anyagi helyzetem. Akkor éppen. Mind ezt 2 év utan az összeköltözés küszöbén.
"Nincs mire építeni"
Gondolom a mostani majd' 400 000 forintos nettómra tudna, de kéne már a halálnak.
Ja, és nő vagyok.
Pfu..fiúk , lányok.... ezek tényleg brutálisan durvák. :( Azt hittem csak én kaptam ennyire mély és embertelen sértéseket egy volt kapcsolatomban.
Szeretném, ha írnátok még. És azt is, hogy ez megtört-e titeket, avagy erősebbé tett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!