Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legdurvább sértés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább sértés amit idáig kaptál?

Figyelt kérdés
Úgy értem barátnőtől, barátodtól, férjtől, feleségtől, esetleg szülőktől.

2014. aug. 5. 13:55
 91/143 anonim ***** válasza:
80%
ex: "hülyebuta" vagy, undorodom tőled
2017. nov. 19. 20:43
 92/143 anonim ***** válasza:
81%

01Timi15

és ez csak házasság után tűnt fel, hogy ennyire ordenáré mód viselkedik?

2017. nov. 20. 14:57
 93/143 anonim ***** válasza:
25%
Nem sértés volt, mert megsérteni nem lehet, csak megsértődni, de ami nagyon rosszul esett, amikor azt mondta a lány, akiről elhittem, hogy szeret és engem akar, hogy nem szeret. De nem hibáztattam érte, nem is vettem sértésnek. Maga a szituáció esett rosszul, a pech, hogy még vele se jött össze... Amikor ő mindennél megértőbb és kedvesebb volt velem. Mint még soha senki.
2017. dec. 18. 11:51
 94/143 anonim ***** válasza:
88%

Exem.

Soha senkinek nem. Kellek majd. Rossz a természetem. Stb.

Rá egy hónapra nem győzött bocsánatot kérni. Vissza akarta magát könyörögni.

2017. dec. 18. 12:17
 95/143 anonim ***** válasza:
63%
nagy orrú ribi + a wow karaktereimet is letörölte :(
2017. dec. 18. 13:56
 96/143 anonim ***** válasza:
93%

veszekedés közben: "te csak egy ostoba lyuk vagy"

diszkóban pár hónapos kapcsolat után: "ha te most nem lennél itt, akkor azt a csajt tuti megdugom, nézz rá, milyen tökénletes."

2018. jan. 2. 21:39
 97/143 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon sok sertest kaptam mar az eletem soran, ami sajnos megtort engem. Mar ott tartok, hogy sajat magam ellensége vagyok.

De ami a legdurvabb volt az az, hogy "te nem ismersz engem, akkor mit szeretsz?!"

3 eves kapcsolat utan, ahol minden akadalyt lekuzdottunk, mindenben egyutt voltunk, egyutt mentunk at a legrosszabb dolgokon is, mert a szulok tiltottak minket egymástól, de sikeresen egyutt eltunk 2,5 evet.

Azert lett ez ekkora tuske bennem, mert valoszinu akkor hazugsag volt az egesz, es en ugy szerettem valakit, hogy talan igaz sem volt soha.

2018. márc. 20. 14:11
 98/143 anonim ***** válasza:
97%

Exem szakítás utáni zaklatásában többször is k×rvának titulált, pedig szép közös élményeink voltak, csak ő nem bírta feldolgozni, hogy vége. Többek között azért, mert anyuci pici fia volt.

A szüleim elváltak, amikor tini voltam, először apa költözött el, majd miután levizsgáztam a szakmámból anyám is. Én ezt nem tudtam feldolgozni, nem is segített senki. Hosszú évekig anyagilag megkaptam mindent, mintha azzal mindent jóvá lehetne tenni, de senki nem törődött velem lelkileg. Elkallódtam érzelmileg, nem lettem mintaunoka.

Emiatt sokszor megkapom a nagyszüleimtől, hogy milyen borzalmas vagyok, a papámtól durvábban: azért nem kellettem anyámnak, mert egy hisztis p×csa vagyok, egy dög (szó szerint). Hogy mit reagáltam? Sírva fakadtam, annyira fájt...

Volt még, de ezek a legfrissebbek, élénken élnek emlékezetemben. :(

23L

2018. márc. 20. 15:01
 99/143 anonim ***** válasza:
76%
páromtól...nem szeretlek, mást szeretek, amíg dolgozni vagyok sexelsz anyáddal...ez az utolsó fájt eddig a legjobban.
2018. márc. 21. 13:10
 100/143 anonim ***** válasza:
86%
Ex: Mikor szakítás után azért könyörgött, hogy ne hagyjam el, mert rajtam kívül senki más nincs neki, erre másik pillanatban benyögte, hogy egy büdös k*rv@ voltam, vagyok és leszek is mindig(mert én képes voltam tovább lépni)
2018. máj. 23. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!