Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább sértés amit idáig kaptál?
01Timi15
és ez csak házasság után tűnt fel, hogy ennyire ordenáré mód viselkedik?
Exem.
Soha senkinek nem. Kellek majd. Rossz a természetem. Stb.
Rá egy hónapra nem győzött bocsánatot kérni. Vissza akarta magát könyörögni.
veszekedés közben: "te csak egy ostoba lyuk vagy"
diszkóban pár hónapos kapcsolat után: "ha te most nem lennél itt, akkor azt a csajt tuti megdugom, nézz rá, milyen tökénletes."
Nagyon sok sertest kaptam mar az eletem soran, ami sajnos megtort engem. Mar ott tartok, hogy sajat magam ellensége vagyok.
De ami a legdurvabb volt az az, hogy "te nem ismersz engem, akkor mit szeretsz?!"
3 eves kapcsolat utan, ahol minden akadalyt lekuzdottunk, mindenben egyutt voltunk, egyutt mentunk at a legrosszabb dolgokon is, mert a szulok tiltottak minket egymástól, de sikeresen egyutt eltunk 2,5 evet.
Azert lett ez ekkora tuske bennem, mert valoszinu akkor hazugsag volt az egesz, es en ugy szerettem valakit, hogy talan igaz sem volt soha.
Exem szakítás utáni zaklatásában többször is k×rvának titulált, pedig szép közös élményeink voltak, csak ő nem bírta feldolgozni, hogy vége. Többek között azért, mert anyuci pici fia volt.
A szüleim elváltak, amikor tini voltam, először apa költözött el, majd miután levizsgáztam a szakmámból anyám is. Én ezt nem tudtam feldolgozni, nem is segített senki. Hosszú évekig anyagilag megkaptam mindent, mintha azzal mindent jóvá lehetne tenni, de senki nem törődött velem lelkileg. Elkallódtam érzelmileg, nem lettem mintaunoka.
Emiatt sokszor megkapom a nagyszüleimtől, hogy milyen borzalmas vagyok, a papámtól durvábban: azért nem kellettem anyámnak, mert egy hisztis p×csa vagyok, egy dög (szó szerint). Hogy mit reagáltam? Sírva fakadtam, annyira fájt...
Volt még, de ezek a legfrissebbek, élénken élnek emlékezetemben. :(
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!