Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legdurvább sértés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább sértés amit idáig kaptál?

Figyelt kérdés
Úgy értem barátnőtől, barátodtól, férjtől, feleségtől, esetleg szülőktől.

2014. aug. 5. 13:55
 131/143 anonim ***** válasza:
100%
"D***lj meg a családoddal együtt!"
2018. okt. 30. 20:38
 132/143 anonim ***** válasza:
0%

Elolvastam 60-70 választ. A legnagyobb sértés,hogy sok itteni lány képes volt ilyen pasikkal összejönni akikről ír. Miközben él egyedül voltam sokszor. Bár régebben amikor megkérdeztem egy lánytól,hogy milyen pasira vágyik: "ne verjen meg" válasz után eleinte dobtam egy hátast,majd rájöttem az ilyen lányokkal nem vagyok egy kultúr kör. Mint ahogy meg se vernék nőket,ilyen sértéseket se engednék el.

Szülői panasz rovat: Vettem egy autót hitelre. Terv az volt mikorra kifizetem letelik a lakás takarék és veszek házat. Önhibás balesetem után szegycsont törés(biztonsági öv nagyot rántott). Itthon gyógyúltam anya hozzám vágta,hogy miért mertem autót venni...miért nem vettem egy olyan lakást amiben (ő is tudja) nem tudnék lakni,főleg annyi pénzből mint amin sajnálkozott lett is volna olyan jó környéken. ;)

Apa(2szakmunkas bizonyítvánnyal) technikusim szerinte wc papír mert nem diplomáztam le. Jóvoltából gyűlölök tanúlni (8osztályos elit gimibe íratott,mert rokon gyerekek oda jártak,nem tudtam eljönni pedig minimális disgráfiám lett idegi alapon ott).

2018. nov. 17. 07:59
 133/143 anonim ***** válasza:
100%
Anyámmal minden egyszerűbb. Te a világ szerencsétlensége vagy.... Csoda hogy eltörött bennem az az olló....
2018. nov. 17. 10:34
 134/143 anonim ***** válasza:
100%

Én is anyámtól kaptam ilyeneket mindig. A legrosszabb akkor volt, mikor nehéz időszakon mentünk keresztül, és rajtam töltötte ki a stresszt, ráadásul depressziós beteg voltam, és semmi segítséget nem kaptam, csak megalázást. Ami a leginkább megmaradt bennem, az talán az, mikor olyasmit mondott, hogy: "Mégis ki hívna téged? Úgysincsenek barátaid..."

Meg persze ha A-t csinálom, az a baj, ha B-t, akkor meg az. Bár ez utóbbi inkább csak bosszant.

Pár éve volt egy srác, akivel randiztam, és rengetegszer kritizált, hogy "meddig akarok még tanulni", "minek járok egyetemre", aztán a külsőmet kezdte el szapulni. Nagyon rosszul esett, teljesen elvette az önbizalmamat pár hónapra. Aztán rájöttem, hogy nem velem van baja, hanem magával.

A legelső gimis szerelmem, mint kiderült, sorozatosan csalt. Tizenévesen borzalmasan rosszult esett, naiv kisgyerek voltam, első kapcsolat.

2018. nov. 17. 12:16
 135/143 anonim ***** válasza:
69%

Mondjuk, hogy az exem utlevelnek hasznalva kijott egy orszagba, es miutan integraltam es talpraallt lelepett. Mindezt ugy h hitegetett, hogy szeret es elakar venni.

Hat draga lecke volt. De en hagytam magam.

2018. nov. 17. 15:57
 136/143 anonim ***** válasza:
100%
"gyűlöllek, legszívesebben felpofoználak te szerencsétlen, hánynom kell attól amit állandóan rám nyomsz ideget" expasi
2018. nov. 22. 11:33
 137/143 anonim ***** válasza:
100%
Szavak is biztos voltak életemben,de azokra nem emlékszem,lepörögnek rólam.Testileg-lelkileg exem.Megütött párszor,más előtt is,megalázott sok szituban.Talán most kezd helyrejönni a lelki állapotom,ehhez ignorálnom kellett teljesen.Ha véletlenül meglátnám,olyan undort éreznék,hogy inkább elfordítanám a fejem.Megtanultam ebből hogy soha többé nem jövök olyannal össze,aki nem békés,nyugodt ember.
2019. jan. 15. 21:19
 138/143 anonim ***** válasza:
87%

- tinikoromban azt irta egy magazin, bármi van, nem kell a nőgyógyásztol tartani, vagy forduljunk a szülők felé bizalommal. Kár volt. Anya mindenkinek kibeszélte az intim dolgaim és leq..tt mellette, aztán a nődoki is lecseszett, hogy ilyen korban nem pasizni kéne, tiszta szégyen, stb Ennyit a magazinokrol

- barátok (kikezdtek a párommal, akik rendszerint viszonozták is)

- exek: a szakitás mezsgyéjén mindegyik a fejemhez vág vmi bàntot, az ugy nem hatott meg akkor es ott, kapcsolatban a legnagyobb sértések a megcsalás, leköpés, sulyos testi sértések voltak.

2019. jan. 16. 08:51
 139/143 anonim ***** válasza:

Apámtól: nem vagy a gyerekem/nincs lányom, nem tudtalak megnevelni, csöves leszel, nekem a te korodban már voltak barátaim. Illetve egyfolytában sajnáltatja magát, öngyilkossággal fenyegetőzik, neki minden szar. Ezek nagyon fájtak/fájnak, úgy éreztem nem vagyok elég jó.

Keresztanyámtól miután az angoltanárom akihez különórára jártam nem találta a könyvét, én meg mondtam hogy akkor kifizetem neki, bár nálam tuti nincs: És miből fogod megvenni, kiállsz a sarokra? Ugyancsak keresztanyám hangoztatta egyszer hogy a legnagyobb hiba amit apám elkövetett velem az az hogy gyűjtött nekem pénzt (tudja egyébként hogy apám milyen ember, testvérek)

Persze mindkettő előadja hogy mennyire nagyon szeretnek :D

Anyámtól megkaptam egyszer hogy nem vagyok a családja tagja. Egyébként holnap lesz egy hónapja hogy nem áll velem szóba. Az volt a bűnöm hogy megkértem hogy ha tud akkor küldjön egy kis pénzt. Illetve amikor még egy városban laktunk és gyakrabban voltam náluk akkor rendszerint nekem nem köszönt, nem szólt hozzám ha nem volt muszáj, de azt elvárta hogy öcsémre vigyázzak. Volt hogy azért nem mentem suliba mert nekem kellett otthon maradni vele. Meg olyan amikor hajnalban estek haza az élettársával részegen, úgy, hogy én voltam otthon a beteg öcsémmel. Amikor látta rajtam hogy nekem ez már teher, akkor előadták a pasijával hogy más gyerek az én koromban (13-14 voltam) háztartást vezet és több gyerekre figyel, szóval kussoljak és örüljek hogy nekem csak egyre kell. Gyerektartást soha nem fizetett/fizet (pedig egy nevetséges 500ft-os összegről beszélünk), és amikor elköltöztek elvárta hogy én utazzak hozzájuk egyfolytában. Neki az utazási költség oda-vissza kevesebb mint 2000ft lett volna, ennyit is sajnált tőlem. Egyetlen egyszer volt itt, a szülinapomon tavaly. Közben minden hülyeségre költi a pénzt, szó szerint a háziállataira több pénzt költ mint rám valaha, de még a párja előző gyerekeinek is előbb ad bármit mint nekem (tényleg bármit, nem szeretném a pénzre kihegyezni)

Exem még nem volt, jelenleg is azt próbálom elérni hogy az 1-2 barátomon kívül meg tudjak bízni másban is, mert rettegek az emberi kapcsolatoktól

2019. febr. 8. 20:26
 140/143 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki eddig írt.... borzasztó dolgokat olvasok... :((

Eredetileg azért tettem fel ezt a kérdést anno, mert az exemtől kaptam pár kemény lealázó beszólást.

De... amiket írtok, azok sokkal durvábbak.

2019. febr. 8. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!