Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi volt a legdurvább sértés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt a legdurvább sértés amit idáig kaptál?

Figyelt kérdés
Úgy értem barátnőtől, barátodtól, férjtől, feleségtől, esetleg szülőktől.

2014. aug. 5. 13:55
 101/143 anonim ***** válasza:
81%

Ohh és az aranyköpését kihagytam.

Mikor összeveszett velem mindig lekorcsozott.

Azért meg is téptem.

(#100 voltam)

2018. máj. 23. 16:46
 102/143 anonim ***** válasza:
92%

Anyu nekem: "Úgy örültem, amikor anno megtudtam, hogy kislányt várok, de én egy aranyos, normális kislányra vágytam, nem egy ilyen idegbeteg őrültre" (évekkel később diagnosztizálták csak a mentális betegségeimet)

Ex: "beverem a képedet, te f*reg"

"ki fogom irtani az irántad érzett szeretetemet, már most is utállak, te h*lye kis k***a, csak az a baj, hogy még imádlak, de ez nem fog sokáig tartani..."

Valamint olyanokat mondott, hogy én nem vagyok szép, csak van bennem valami, ami őt megfogja, stb., mindig azt éreztette velem, hogy hálás lehetek, amiért egyáltalán a személyében van valaki, aki hajlandó együtt lenni velem. Mégis kapaszkodtam a kapcsolatunkba, egészen addig, amíg kezet nem emelt rám, akkor szakítottam.

2018. máj. 23. 18:31
 103/143 A kérdező kommentje:

Köszönök minden választ fiúk és lányok. Eredetileg a kérdést személyes negatív "élmény" miatt tettem fel.

Nyugodtan írhattok még, mindenkit felpontoztam.

2018. máj. 23. 20:47
 104/143 anonim ***** válasza:
92%

Anyámtól:

Kicsinek se voltál normális,bánom hogy megszültelek,remélem beledöglesz a szülésbe,hülye vagy az élethez éhen fogsz dögleni,legalább van rajtad kívül két normális gyerekem. A mostani párod ilyen olyan álompasi (közben tudta hogy megütött..és hogy folyton megaláz ami szerinte teljesen elfogadható egy 'pasinál) és hogy nála jobbat az életben nem fogok találni megfogtam vele az isten lábát az ő volt férje szülés után úgy megverte hogy újra kellett varrni a sebét ne panaszkodjak mert mi nők azért vagyunk hogy tűrjünk.

Apám:

részegen megütött (terhes voltam).

Ex:

Amikor apám ezt megcsinálta csak vigyorgott....

tiszta narancsbőr vagyok,és folyamatosan megalázott pl ugy a nők után fordult hogy elestem (közben a kezemet fogta) meg lement az útról a kocsival...

Amikor közöltem hogy nekem ez nem megy többször megütött.

2018. máj. 24. 09:18
 105/143 anonim ***** válasza:
100%

Apámtól: Ezt húsvétkor mondta: Menjek apácának mert úgyse kellek senkinek.

Érettségi előtt: Minek tanulok úgyis elb_szom az érettségit...

Minek jelentkeztem egyetemre úgyse fogom tudni elvégezni.

Ezek mind frissek, nagyon megbántott vele...

2018. máj. 24. 12:20
 106/143 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Lehetne még kérdésem? Kit hogyan érintett mindez? Úgy értem az volt bennetek, hogy csak azért is megmutatom, megcsinálom, vagy tényleg visszavetett?
2018. máj. 24. 18:22
 107/143 anonim ***** válasza:
26%
Amikor belevilagitott a szemembe a nap azt mondta :”ne vicsorits!” Illrtve mikor hiztam az volt a fogyokuras tanacsa:”ha kover vagy ne egyel”
2018. jún. 9. 21:57
 108/143 anonim ***** válasza:
18%
"Sosem leszel olyan hatalmas és népszerű, mint a Viktor, olyan vagyonos zseni, mint a Lölö és olyan sármosan sportos, mint az Árpy!"
2018. jún. 9. 22:17
 109/143 anonim ***** válasza:
84%
"Ezerszer jobb csajaim voltak mint te hlye pics@"
2018. jún. 10. 15:15
 110/143 anonim ***** válasza:
100%

Anyámtól: akkora az egód, hogy kiveri a falat. Olyan hülye vagy mint az apád! Te ehhez ugyse értesz.

Ex: bár döglöttél volna meg mielőtt megismertelek.

Egy büdös k...a vagy és csak a p...d miatt voltam veled. Rohadjon meg az egész elb..zott családod...

Aztán verekedés lett a vége.

Még ő könyörgött utána. :D

2018. jún. 25. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!