Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legdurvább sértés amit idáig kaptál?
Szomorú ezeket olvasgatni.
Igazából én elég sértődékeny vagyok és rohadt hamar meg is lehet bántani már akár egy olyannal is, hogy nem figyelnek a szavaimra..
Talán a legdurvább az volt amikor mondtam szüleimnek, hogy készülök az orvosira ők meg röhögve hozzám vágták (mindeketten), hogy esélyem sincs, hogy felvegyenek..
Köszönöm a válaszokat, némelyik tényleg durva volt. Mindenkinek ment a zöld pacsi természetesen.
Jöhetnek még további válaszok is!
amikor sokat hajtottam a suliban, akkor azt mondta édesanyám, hogy: többet várt volna tőlem...
Miközben a suliban nekem volt a 2., legjobb átlagom és a legjobb versenyeredményeim...., húgomra vigyáztam, és még mellette jó pár más dolgot is, a többi ilyen korú fele ennyi felelősséget vállalt...
Nálam a szülők a vezetők ebben:
- Hova hízol már, te hájas disznó? (egészséges BMI-vel, szóval nem 120 kiló voltam)
- Csalódtunk benned (fizika hármasra meg mert érettségire való tanulás közben egy fél órára kimentem magazint olvasni)
- Nem lesz belőled semmi
- Kiállhatatlan némber vagy, ezért nincsenek barátaid (meg azért, mert szorongok társaságban miattatok, és nehezen tudok barátkozni, a többiek meg mind megbántottak, és szar barátok voltak... de hát egy pöttyet nem tudtak a társasági életemről, de pofáztak)
- Miattad lett anyád lába véres (nem, azért lett, mert öcsém kitörte az üveget, rám kente, anyám meg volt olyan okos, hogy elkezdett őrült módjára rohangászni a szilánkok között, és térdre esett)
Azért csalt meg a hegyi troll exével, mert annak nagy a melle (meg ugy minden más rajta...)
Tegnap a második legnagyobbat "kaptam meg" (ezt mástól), válogattam a ruháimat télire, megtaláltam egy szexi kis szoknyácskát, megkérdeztem mosolyogva a párom, hogy mit gondol, megtartsam-e? Erre azt mondta, halál komolyan, hogy minek? Úgysem férek bele (4,5 kilót híztam, állítólag túl vékony voltam régen)....Nem tudom már mi kell a pasiknak :D
szóval 29, ha én megalázom a férjem, akkor becsóülni fog? Mert én normális vagyok az enyémmel, mégis szivat. Téged bánt a feleséged, te meg kitartasz mellette. Ez lenne a titka?
28-as
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!