Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utasítják el/ találják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítják el/ találják ellenszenvesnek az előéletem a nők?

Figyelt kérdés
35 éves férfi vagyok és eddig katonaként kerestem a kenyerem. Nem tagadom zsoldosként megjártam a világot, de így 35 évesen abbahagytam és szeretnék családot. Körülbelül 8 hónapja szereltem le és jöttem haza. Azóta van már normális munkám. A női nemtől viszont csak elutasításokat kapok, mert mindenféle erőszakos, lecsúszott agresszornak titulálnak, holott ez nem igaz. A hadseregben se tűrik az erőszakos megnyilvánulásokat és onnan is repül aki nem képes viselkedni. Ezek szerint ennyire nem férek bele egy mai értékrendbe?

2014. máj. 9. 13:53
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim válasza:
Amúgy meg qrva nagy férfiasságra vall az, hogy a parancsokat követi az ember. Én a saját szabályaim szerint élek, ebbe ne pofázzon senki.
2016. aug. 3. 20:18
 62/63 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem vagyok agyatlan, főleg nem r... Ahogy nekem nem kötelességem elítélni őt, úgy neked nem kötelességed véleményezni engem.
2016. aug. 3. 20:29
 63/63 anonim válasza:
De attól még igenis egy agyatlan ribizli vagy, ha tetszik, ha nem. Akkor szopjál katonaf***t, ha neked ez kell. Előbb-utóbb úgy is előbújik belőle az agresszió...
2016. aug. 3. 22:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!