Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utasítják el/ találják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítják el/ találják ellenszenvesnek az előéletem a nők?

Figyelt kérdés
35 éves férfi vagyok és eddig katonaként kerestem a kenyerem. Nem tagadom zsoldosként megjártam a világot, de így 35 évesen abbahagytam és szeretnék családot. Körülbelül 8 hónapja szereltem le és jöttem haza. Azóta van már normális munkám. A női nemtől viszont csak elutasításokat kapok, mert mindenféle erőszakos, lecsúszott agresszornak titulálnak, holott ez nem igaz. A hadseregben se tűrik az erőszakos megnyilvánulásokat és onnan is repül aki nem képes viselkedni. Ezek szerint ennyire nem férek bele egy mai értékrendbe?

2014. máj. 9. 13:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 PearlDiver ***** válasza:
48%
Tuti, hogy ha okosan és türelmesen keresgélsz, találsz olyat akinek semmi baja nincs ezzel, léteznek még olyan nők akik nem az előítéleteiknek élnek.
2014. máj. 9. 14:40
 12/63 A kérdező kommentje:
Általában az szokott egy választóvonal lenni, amikor már a nő nagyon kíváncsi a részletekre. Mivel zsoldos voltam így a szolgálati időm nagy részét a frontvonalon töltöttem és hát igen gyakran a halál járt a nyomunkban... Nem szívesen beszélek erről, mert hát valljuk be, egy csatatér nem a szépségéről híres... Csak van az a pont amikor már nem bújhatok ki azzal, hogy nem szeretném elmondani.
2014. máj. 9. 14:58
 13/63 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem ilyen dolgokról nem is kell beszélned!egy normális nő meg fogja érteni hogy egy katona embereket öl,háborúzik.ezért katona.Ne add fel,biztos lesz előbb-utóbb normális lány.Tudod azért vicces,amikor a nők vannak felháborodva hogy a múltjuk miatt megítélik őket,közben meg ugyanúgy ítélkeznek.Az a lényeg hogy magadnak felelj meg a többi majd jön magától.Sok szerencsét!
2014. máj. 9. 15:17
 14/63 anonim ***** válasza:
10%
nem akarnak bérgyilkost..a zsoldos meg a bérgyilkos ugyanaz.parancsra pénzért ölsz embereket.ráadásul a zsidó NATO sza*rban.....a jude eu élő pajzsai nem a hazát! a cionizmust védik...bravó.
2014. máj. 9. 15:45
 15/63 A kérdező kommentje:
Az utolsónak gratulálok... Beszűkült látókörű médiabirka... Amúgy azt se tudod hol voltam katona! Addig nem kéne ilyen kijelentésekkel dobálóznod amíg szinte semmit nem tudsz az egészről...
2014. máj. 9. 15:54
 16/63 anonim ***** válasza:
54%

A katona az katona. Akármilyen okból, ha ellenségbe botlik az a feladata, hogy megölje.

Ez olyan dolog, hogy aki húst eszik igenis "bűnös" egy állat halálában. Akár ő ölte meg akár nem.

A háború véres, könyörtelen, büdös, megöli a saját lelket is. Akár csak egy vágóhid.

Ezt nem belátni képmutatás.

És mennyien ragaszkodnak bármilyen kifogáshoz, csak ne kelljen szembesülni a valósággal...

Én amondó vagyok kérdező, hogy keress tovább bátran, lesz ez még igy se. A képmutatást meg hagyd meg azoknak akik többre nem képesek. :))) (ha érted)

2014. máj. 9. 15:58
 17/63 anonim ***** válasza:
35%
16-os egyetértek veled!
2014. máj. 9. 16:00
 18/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm Dowd! Értem mire célzol, meg látom, érted mi az ami annyira bosszant az ilyen beskatulyázásokban. Azt vettem észre, hogy azt mondod, hogy zsoldos mindenkinek a francia idegenlégió ugrik be. Nem tagadom, tejfölösszájú kölyökként én is ott kezdtem, lehúztam az előírt 5 évet és utána mivel jó eredményeim voltak máshová kerültem.
2014. máj. 9. 16:10
 19/63 anonim ***** válasza:
37%
kérdező, a neked ledobott kesztyűre elegánsan rá is taposhatsz, főleg akkor, ha olyanok dobják akiket még arra sem méltatsz, hogy egy szót szólj hozzájuk.
2014. máj. 9. 16:16
 20/63 anonim ***** válasza:
25%

olyat aki lövöldözne jó pénzért innen az utcánkból is mehetne vagy 10, akármelyik sittes oda menne,ölni nem nagy tudomány sokan ingyen megteszik itt nálunk oszt háború sincs :D

nem a kérdezőről van szó most, de ukrajnába akárki tud emberre lőni jó pénzért.A hazát megvédni már más téma.

aki nem érti a különbséget az magára vessen.:D

zsoldos az maradjon az.nekem is van rokonom a légióból. bár a Blackwater biztos még menőbb hely..:D ÉS azok mennek szíriába,ukrajnába stb..

2014. máj. 9. 16:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!