Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítják el/ találják ellenszenvesnek az
előéletem a nők?
Tuti, hogy ha okosan és türelmesen keresgélsz, találsz olyat akinek semmi baja nincs ezzel, léteznek még olyan nők akik nem az előítéleteiknek élnek.
2014. máj. 9. 14:40
12/63 A kérdező kommentje:
Általában az szokott egy választóvonal lenni, amikor már a nő nagyon kíváncsi a részletekre. Mivel zsoldos voltam így a szolgálati időm nagy részét a frontvonalon töltöttem és hát igen gyakran a halál járt a nyomunkban... Nem szívesen beszélek erről, mert hát valljuk be, egy csatatér nem a szépségéről híres... Csak van az a pont amikor már nem bújhatok ki azzal, hogy nem szeretném elmondani.
Szerintem ilyen dolgokról nem is kell beszélned!egy normális nő meg fogja érteni hogy egy katona embereket öl,háborúzik.ezért katona.Ne add fel,biztos lesz előbb-utóbb normális lány.Tudod azért vicces,amikor a nők vannak felháborodva hogy a múltjuk miatt megítélik őket,közben meg ugyanúgy ítélkeznek.Az a lényeg hogy magadnak felelj meg a többi majd jön magától.Sok szerencsét!
2014. máj. 9. 15:17
nem akarnak bérgyilkost..a zsoldos meg a bérgyilkos ugyanaz.parancsra pénzért ölsz embereket.ráadásul a zsidó NATO sza*rban.....a jude eu élő pajzsai nem a hazát! a cionizmust védik...bravó.
2014. máj. 9. 15:45
15/63 A kérdező kommentje:
Az utolsónak gratulálok... Beszűkült látókörű médiabirka... Amúgy azt se tudod hol voltam katona! Addig nem kéne ilyen kijelentésekkel dobálóznod amíg szinte semmit nem tudsz az egészről...
A katona az katona. Akármilyen okból, ha ellenségbe botlik az a feladata, hogy megölje.
Ez olyan dolog, hogy aki húst eszik igenis "bűnös" egy állat halálában. Akár ő ölte meg akár nem.
A háború véres, könyörtelen, büdös, megöli a saját lelket is. Akár csak egy vágóhid.
Ezt nem belátni képmutatás.
És mennyien ragaszkodnak bármilyen kifogáshoz, csak ne kelljen szembesülni a valósággal...
Én amondó vagyok kérdező, hogy keress tovább bátran, lesz ez még igy se. A képmutatást meg hagyd meg azoknak akik többre nem képesek. :))) (ha érted)
2014. máj. 9. 15:58
2014. máj. 9. 16:00
18/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm Dowd! Értem mire célzol, meg látom, érted mi az ami annyira bosszant az ilyen beskatulyázásokban. Azt vettem észre, hogy azt mondod, hogy zsoldos mindenkinek a francia idegenlégió ugrik be. Nem tagadom, tejfölösszájú kölyökként én is ott kezdtem, lehúztam az előírt 5 évet és utána mivel jó eredményeim voltak máshová kerültem.
kérdező, a neked ledobott kesztyűre elegánsan rá is taposhatsz, főleg akkor, ha olyanok dobják akiket még arra sem méltatsz, hogy egy szót szólj hozzájuk.
2014. máj. 9. 16:16
olyat aki lövöldözne jó pénzért innen az utcánkból is mehetne vagy 10, akármelyik sittes oda menne,ölni nem nagy tudomány sokan ingyen megteszik itt nálunk oszt háború sincs :D
nem a kérdezőről van szó most, de ukrajnába akárki tud emberre lőni jó pénzért.A hazát megvédni már más téma.
aki nem érti a különbséget az magára vessen.:D
zsoldos az maradjon az.nekem is van rokonom a légióból. bár a Blackwater biztos még menőbb hely..:D ÉS azok mennek szíriába,ukrajnába stb..
2014. máj. 9. 16:20
Kapcsolódó kérdések: