Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítják el/ találják ellenszenvesnek az előéletem a nők?
Ha a viselkedésed nem agresszív, akkor nem értem a reakciókat, hogy miért ilyenek. Szerintem nem elítélendő, hogy katona voltál.
Ha megismernek kicsit jobban, akkor nem változik a véleményük?
MErt fogalmuk sincsen miről itélkeznek. A Legtöbb ember ilyen. Sajnos bele kell törődnöd :/
Nehezebb lesz a dolgod egy kicsivel, de tuti fogsz találni olyat, aki nem előitéletes.
Hidd el azzal jobban is jársz majd.
És sikert kivánok a visszarázódáshoz. (tudod mire gondolok ;))) )
Talán mert felszínesek, vagy nem is veszik a fáradtságot, hogy közelebbről megismerjenek. De lehet, hogy csak olyanokkal hozott eddig össze a sors, akinek nem voltál túl rokonszenves.
34/N
Én találkoztam olyan nőkkel, akik kizárólag csak katonákat akartak, bizonyára gerjedtek az egyenruhára... :-)
Jaaa és manapság a nők egy férfiban azt keresik azonkívül hogy rohadtúl jól nézz ki, hogy keress rengeteg pénzt, mert az számukra biztonságot jelent, ami pszichológiai szempontból is előnyös, ugyanis az utódot ne nyomorban neveljék már fel... :-)
...és gondolom az, hogy katona voltál, az nem azzal egyenlő egy nő szemében, hogy 5000 Ft borravalót adsz a benzinkúton... :-)
Jaaa és még egy dolog, ha nem vagy bunkó, semmi esélyed! :-)
Nincs abban semmi,hogy katonaként dolgoztál,szerintem,rá férne minden férfira a kötelező katonaság,ott legalább tanulnának némi rendet.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!