Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utasítják el/ találják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítják el/ találják ellenszenvesnek az előéletem a nők?

Figyelt kérdés
35 éves férfi vagyok és eddig katonaként kerestem a kenyerem. Nem tagadom zsoldosként megjártam a világot, de így 35 évesen abbahagytam és szeretnék családot. Körülbelül 8 hónapja szereltem le és jöttem haza. Azóta van már normális munkám. A női nemtől viszont csak elutasításokat kapok, mert mindenféle erőszakos, lecsúszott agresszornak titulálnak, holott ez nem igaz. A hadseregben se tűrik az erőszakos megnyilvánulásokat és onnan is repül aki nem képes viselkedni. Ezek szerint ennyire nem férek bele egy mai értékrendbe?

2014. máj. 9. 13:53
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
66%

Ha a viselkedésed nem agresszív, akkor nem értem a reakciókat, hogy miért ilyenek. Szerintem nem elítélendő, hogy katona voltál.

Ha megismernek kicsit jobban, akkor nem változik a véleményük?

2014. máj. 9. 13:57
 2/63 anonim ***** válasza:
66%

MErt fogalmuk sincsen miről itélkeznek. A Legtöbb ember ilyen. Sajnos bele kell törődnöd :/

Nehezebb lesz a dolgod egy kicsivel, de tuti fogsz találni olyat, aki nem előitéletes.

Hidd el azzal jobban is jársz majd.

És sikert kivánok a visszarázódáshoz. (tudod mire gondolok ;))) )

2014. máj. 9. 13:57
 3/63 anonim ***** válasza:
69%
Ha a buta és olvasatlan bulváron felnőtt nők között keresgélsz, akkor ne csodálkozz.
2014. máj. 9. 13:58
 4/63 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdés:D! Külföldön, katonaként kivel szexelsz? (csak érdekel) sok sikert am:D!
2014. máj. 9. 13:59
 5/63 anonim ***** válasza:
Nem értem ez egyeseknek miért probléma. Katonának lenni miért lenne szégyen?
2014. máj. 9. 14:01
 6/63 anonim ***** válasza:

Talán mert felszínesek, vagy nem is veszik a fáradtságot, hogy közelebbről megismerjenek. De lehet, hogy csak olyanokkal hozott eddig össze a sors, akinek nem voltál túl rokonszenves.

34/N

2014. máj. 9. 14:07
 7/63 anonim ***** válasza:
0%

Én találkoztam olyan nőkkel, akik kizárólag csak katonákat akartak, bizonyára gerjedtek az egyenruhára... :-)

Jaaa és manapság a nők egy férfiban azt keresik azonkívül hogy rohadtúl jól nézz ki, hogy keress rengeteg pénzt, mert az számukra biztonságot jelent, ami pszichológiai szempontból is előnyös, ugyanis az utódot ne nyomorban neveljék már fel... :-)

...és gondolom az, hogy katona voltál, az nem azzal egyenlő egy nő szemében, hogy 5000 Ft borravalót adsz a benzinkúton... :-)

Jaaa és még egy dolog, ha nem vagy bunkó, semmi esélyed! :-)

2014. máj. 9. 14:07
 8/63 anonim ***** válasza:
83%

Nincs abban semmi,hogy katonaként dolgoztál,szerintem,rá férne minden férfira a kötelező katonaság,ott legalább tanulnának némi rendet.

N

2014. máj. 9. 14:13
 9/63 A kérdező kommentje:
Nem tartom magam egy buta embernek, aktív szolgálatban is igyekeztem tovább képezni magam, amennyire a lehetőségeim engedték. Az ismerkedésnél is ugyanígy próbálkozom, nem állok össze mindenkivel aki szembejön az utcán. Mondtátok itt páran, hogy sorsdöntő lehet egy masszív családi/pénzügyi háttér. Mind a kettő megvan szerencsére és nem hagyom kicsúszni a talajt a lábam alól.
2014. máj. 9. 14:17
 10/63 A kérdező kommentje:
Ezt a sok pozitív hozzászólást pedig külön köszönöm.
2014. máj. 9. 14:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!