Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítják el/ találják ellenszenvesnek az előéletem a nők?
Nekem a dédpapám katona volt és verte a feleségét és nagypapámat is.
Így nagypapám is megtanulta mi a rend, szerencsére Anyámat nem ő nevelte így nem lett Anyám egy agresszív állat én ebből kifolyólag nem mernék katonával kezdeni. Tudnék meséli történeteket a családomról :S
Minden elismerésem a Tiéd, aki ezeket vállalja, végig tudja csinálni! A hozzászólásaid alapján teljesen jó modorúnak tűnsz. Szerintem is szexis egy katona.
Nem változtatott meg téged a dolog? Vagy nem lehet, hogy túlságosan "merev" vagy (a fegyelemre gondolok)? Nem mindenki bírja. Egyszer egy military boltban találkoztam exkatonával, én nem tudnék ilyen ember párja lenni.
Azt mondtad a munkahelyeden keresgélsz párt, hol dolgozol?
Fogsz találni olyan nőt, tényleg szimpatikus vagy. Sok sikert!
Sok mindent megtanultam ezalatt az idő alatt, de nem tartom magam annyira merevnek. Persze munka közben nem szeretek másra figyelni, igyekszem a lehető legjobban teljesíteni, de otthon nem vagyok az a rideg, karót nyelt ember.
Megváltoztatni megváltoztatott, de szerintem előnyömre.
A munkámról annyit, hogy egy biztonságtechnikai berendezésekkel foglalkozó cégnél vagyok a fejlesztési osztályon. A seregben tanultam elektronikát és vettem részt olyan műveletekben ahol a biztonsági rendszerek kiiktatása is a feladataim közé tartozott. Igaz a munkahelyemen az állomány 2/3-a férfi, de azért nincs olyan kevés nő.
Látom utolsó te is csak sztereotípiák után ítélsz... Na pont ez a bajom, hogy amint kiderül mivel foglalkoztam egyből az emberek nagy hányada ezzel jön. Képzeld soha nem adtam rá okot, hogy erőszakosnak tituláljanak. Fontos számomra a család és már nem csak 2 vér szerinti öcsém van, hanem vannak testvéreim a világ minden táján.
Többet mondani meg nem fogok, nem részletezem, hogy mi volt amíg szolgáltam. Egyrészt nem tartozik mindenkire, másrészt nem is mondhatom el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!