Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért utasítják el/ találják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítják el/ találják ellenszenvesnek az előéletem a nők?

Figyelt kérdés
35 éves férfi vagyok és eddig katonaként kerestem a kenyerem. Nem tagadom zsoldosként megjártam a világot, de így 35 évesen abbahagytam és szeretnék családot. Körülbelül 8 hónapja szereltem le és jöttem haza. Azóta van már normális munkám. A női nemtől viszont csak elutasításokat kapok, mert mindenféle erőszakos, lecsúszott agresszornak titulálnak, holott ez nem igaz. A hadseregben se tűrik az erőszakos megnyilvánulásokat és onnan is repül aki nem képes viselkedni. Ezek szerint ennyire nem férek bele egy mai értékrendbe?

2014. máj. 9. 13:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 A kérdező kommentje:
Ismerkedni eddig a mostani munkahelyemen próbáltam. Általában nem célzott közeledéssel/randizással próbálkozom, hanem egy szimpla barátkozással, hogy egyáltalán fel tudjam mérni a helyzetet, mert azért ebben a korban már sok nőnek férje, családja van, amibe nem szeretnék belerondítani. A másik oka meg természetesen az, hogy tudjam kinek nem szimpatikus ez az előélet. Vágyni igazából, egy kedves, de határozott lányra/nőre vágyom. :)
2014. jún. 23. 15:46
 32/63 anonim ***** válasza:

Nekem a dédpapám katona volt és verte a feleségét és nagypapámat is.

Így nagypapám is megtanulta mi a rend, szerencsére Anyámat nem ő nevelte így nem lett Anyám egy agresszív állat én ebből kifolyólag nem mernék katonával kezdeni. Tudnék meséli történeteket a családomról :S

2014. jún. 23. 16:40
 33/63 DanteSparda ***** válasza:
24 vagyok 25 évesen katona akarok lenni és a lányok mikor ezt meghallják totál ellenem fordulnak
2014. jún. 23. 16:41
 34/63 anonim ***** válasza:
50%

Minden elismerésem a Tiéd, aki ezeket vállalja, végig tudja csinálni! A hozzászólásaid alapján teljesen jó modorúnak tűnsz. Szerintem is szexis egy katona.

Nem változtatott meg téged a dolog? Vagy nem lehet, hogy túlságosan "merev" vagy (a fegyelemre gondolok)? Nem mindenki bírja. Egyszer egy military boltban találkoztam exkatonával, én nem tudnék ilyen ember párja lenni.

Azt mondtad a munkahelyeden keresgélsz párt, hol dolgozol?

Fogsz találni olyan nőt, tényleg szimpatikus vagy. Sok sikert!

2014. jún. 23. 16:51
 35/63 A kérdező kommentje:

Sok mindent megtanultam ezalatt az idő alatt, de nem tartom magam annyira merevnek. Persze munka közben nem szeretek másra figyelni, igyekszem a lehető legjobban teljesíteni, de otthon nem vagyok az a rideg, karót nyelt ember.

Megváltoztatni megváltoztatott, de szerintem előnyömre.

A munkámról annyit, hogy egy biztonságtechnikai berendezésekkel foglalkozó cégnél vagyok a fejlesztési osztályon. A seregben tanultam elektronikát és vettem részt olyan műveletekben ahol a biztonsági rendszerek kiiktatása is a feladataim közé tartozott. Igaz a munkahelyemen az állomány 2/3-a férfi, de azért nincs olyan kevés nő.

2014. jún. 23. 16:57
 36/63 anonim ***** válasza:
Ó , szerintem nagyon érdekes lehetsz, sőt nálam kifejezetten "esélyes" lennél (persze ha nem lenne párom), mert engem is nagyon érdekelt a katonaság, apám is az volt és én is annak készültem egy időben
2014. jún. 23. 18:43
 37/63 anonim ***** válasza:
Hány évig voltál szolgálatban külföldön?
2014. jún. 23. 21:58
 38/63 anonim ***** válasza:
26%
lehet hogy simán csak egy köcsög vagy azért. Ezt nem azért mondom, hogy megbántsalak, csak szeretném érzékeltetni, hogy kevés az info amit adtál. Mondjuk az a legbeszédesebb, hogy azt mondod, hogy erőszakosnak titulálnak.
2014. jún. 23. 22:13
 39/63 A kérdező kommentje:

Látom utolsó te is csak sztereotípiák után ítélsz... Na pont ez a bajom, hogy amint kiderül mivel foglalkoztam egyből az emberek nagy hányada ezzel jön. Képzeld soha nem adtam rá okot, hogy erőszakosnak tituláljanak. Fontos számomra a család és már nem csak 2 vér szerinti öcsém van, hanem vannak testvéreim a világ minden táján.

Többet mondani meg nem fogok, nem részletezem, hogy mi volt amíg szolgáltam. Egyrészt nem tartozik mindenkire, másrészt nem is mondhatom el.

2014. jún. 24. 07:42
 40/63 anonim ***** válasza:
Irtam neked levelet.
2014. júl. 12. 15:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!