Miért tartják sokan ellenszenvesnek Fernando Alonsót?
Mivel henceg azzal, hogy ő mit tud a Ferrarival.
Év végén érdekes, hogy a Massa agyba-főbe verte, pedig Massa nem kapott jobb fejlesztést, jobban elnyomják a csapatnál (lásd Hockenheim, 2010).
Nem értem, hogy miért érzi magát jobbnak, mint a többiek, mikor Raikkönen egy 100x rosszabb autóval is képes volt versenyt nyerni, csak az utolsó futamokon vesztette el a bajnoki címről szóló lehetőségeit.
Érdekes, ha olyan jó pilóta lenne, akkor miért bukta el az idei VB-t?
Talán Adrian Newey miatt?
Talán Christian Horner miatt?
Talán a Ferrari miatt?
Mind a három benne lehetett ebben, de a RedBullnak volt/van egy Sebastian Vettelje, aki szinte röhögve vette el tőle a VB-t, pedig a Ferrari a RedBull szintjén volt az év közepén, igaz a McLaren volt a legjobb, de ugye voltak a baklövések, de ez más tészta.
Nem értem, hogy miért mondják az Alonso-fanok, hogy ő a mindenkori legjobb F1-es pilóta.
Igaz 2005-2006-ban megnyerte a VB-t, de akkor messze a legjobb autó volt a hátsója alatt.
Nem értem, hogy miért sztárolják, mikor volt egy Fangio, Brabham, Senna, Prost, Mansell, Schumacher, Alesi, Rosberg, Piquet, hogy egy-két nevet említsek, ők SOKKAL JOBBAK Alonsónál, mert kb. 1950-1995-ig azért a semmiben tapogatózva fejlesztették a vasakat...
Remélem jól kifejeztem a véleményemet róla, írnék egy-két nyomdafestéket nem tűrő megjegyzést is, amit Hamilton ellen követett el.
Bátran le lehet pontozni, de szerintem jól kifejeztem magamat, remélem Alonso nem fog mostanában VB-t nyerni, mert azt hiszi, hogy ő a legjobb, meg minden...
Gondoljunk csak 2007-re.
És még hogy ő a legjobb pilóta, és ő a fairplay?
Ugyan már!
Én 2007 óta nem kedvelem! De az utóbbi időben ismét kezdem megkedvelni, mert mintha kicserélték volna, és Hamiltonnal is egész jól kijönnek egymással.
(Egy Hamilton Fan)
A rasszista megnyilvánulásokat mellőzzük már, ha lehet.
A többieknek köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!