Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hódithatnék meg valakit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hódithatnék meg valakit aki kifejezetten ellenszenvesnek tart?

Figyelt kérdés
az a baj hogy én túlságosan is " eleven" vagyok ő pedig visszafogodtabb legalábbis a suliban. az összes viccemnél csak forgatja a szemét és nem nagyon akar beszélgetni sem
2009. jún. 6. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
:) az ilyenekből lesznek az igazi nagy szerelmek...
2009. jún. 6. 22:24
 2/4 A kérdező kommentje:
ehh jó lenne ha igazad lenne :D de mégis mit kéne tennem?
2009. jún. 6. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Pont igy voltunk mi is :). Mivel közelembe ült, szivatott sokat, vitatkoztunk sokat azután már eljutottunk oda hogy legalább normálisan kommunikáltunk egymással. Azután kezdtett nagyon intenzíven udvarolni, ami engem nagyon zavart sok ideig és ilyenkor vagy visszaszivattam őt, nem vettem komolyan, vagy hallgattam és elfordítottam a fejem. A srác azért mindig kedves volt hozzám, mindig érdekelte a véleményem, nyilt volt és nem utolsó sorban kitartó.A lánynak éreznie kell, hogy megbizhat benned.

Életembe nem hittem volna, hogy megtetszik a srác, sőt talán meg is szeretem, de így történt, remélem neked is sikerül! Hajrá!

17/L

2009. jún. 7. 10:42
 4/4 anonim válasza:

én próbáltam összejönni egy csajjal, de megutáltattam magam vele, (nem vesz emberszámba, köszönni sem hajlandó nekem), reméltem az idő megoldja. De elköltözik a nyáron.

próbálj rá jönni milyen a stílusa és úgy udvarolj neki. sok sikert

2009. jún. 7. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!