Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Égő interneten társat keresni? (Kifejezetten társkeresők használata, vagy épp valakinek írni egy közösségi portálon. )
Miért lenne égő? Persze: nem megszokott dolog, mert csak most lett divat (eddig internet se volt). Viszont rengetegen vannak, akiknek nincs lehetőségük bulizni/társaságba járni mert vagy olyan helyen laknak, vagy annyit dolgoznak, vagy mert nincsen olyan barátjuk, egyedül meg nem mennének el. Ezért vannak a társkeresők.
-Nem érzem jól magam a buliban mert nem vagyok partiarc de azért szeretnék ismerkedni? Sokat dolgozom és nincs időm nőket leszólítgatni az utcán? Összejövünk a társkereső oldalon!
Így működik ez.
Nem égő, csak kicsit veszélyes... Bár diszkóban ismerkedni sem jobb.
De attól még hajrá, sok normális ember is keres társat neten. :)
Én is neten találtam meg a párom, 3 és fél éve együtt vagyunk. :)
Sok szerencsét neked is! :)))
Tőszavakban. :oD
Nem az. Hajrá!
(Én is. ~2 év.)
Egyáltalán nem ciki :-)
Én is egy közösségi portálon ismertem meg a barátomat,akivel már 9 hónapja együtt vagyunk :-)
Ő írt nekem,én meg vissza és később nagyon hosszú leveleket váltottunk.Msn és végül tali :-)
Na,az érdekes volt,elég izgalmas :-D De jóóóóó!
Szóval hajrá!
Szia!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Itt is olvashatsz arról, milyen sokan jöttek össze már interneten egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!