Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék ismerkedni? Érdemes megpróbálni a neten? Vannak itt értelmes társkeresők?
Szóval eléggé zárkózott vagyok. Magam nem igazán szeretek menni semerre, a barátnőim más városba mentek tanulni.
Tavaly nyáron ért véget a kapcsolatom de azóta nem igazán volt módom ismerkedni.
Igazából egy kissé zárkózott is vagyok. Duci lányként elég nehezen nyílok meg főleg a pasiknak.
Hol lenne érdemes/lehetne ismerkednem.
Értelmes férfiakkal/pasikkal szeretnék ismerkedni, nem pedig olyanokkal aki legfőbb célja a buli, és a majd lesz valami velem életfelfogás.
Van ilyen, hol keressem? Neten volt már akinek bejött a társkeresés?
19/L
Próbáld meg
Vesztenivalód nincs. Én is jelenleg így vagyok. Regisztrálva vagyok pár oldalon, aztán hetente párszor felnézek, keresgélek.
Harmadik vagyok.
Kiraksz egy teljesen átlagos képet magadról. Pl: ballagási kép, vagy valami olyat, amin önmagad vagy.
Én is ilyen képet raktam ki. Holott van jópár ami nem a valódi énemet tükrözi, de azt nem érdemes kirakni, mert akkor nem annak ismernek meg, aki valóban vagy.
xbox live
amugy ha 5 vagy 4 evvel kisebb lennel, megprobalhatnank:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!