Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tudnék ismerkedni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék ismerkedni? Érdemes megpróbálni a neten? Vannak itt értelmes társkeresők?

Figyelt kérdés

Szóval eléggé zárkózott vagyok. Magam nem igazán szeretek menni semerre, a barátnőim más városba mentek tanulni.

Tavaly nyáron ért véget a kapcsolatom de azóta nem igazán volt módom ismerkedni.

Igazából egy kissé zárkózott is vagyok. Duci lányként elég nehezen nyílok meg főleg a pasiknak.

Hol lenne érdemes/lehetne ismerkednem.

Értelmes férfiakkal/pasikkal szeretnék ismerkedni, nem pedig olyanokkal aki legfőbb célja a buli, és a majd lesz valami velem életfelfogás.

Van ilyen, hol keressem? Neten volt már akinek bejött a társkeresés?

19/L

2011. ápr. 30. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Sok embernek sikerült. Próbáld meg.
2011. ápr. 30. 17:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha sosem próbálod meg sosem, tudod meg!
2011. ápr. 30. 17:49
 3/8 anonim válasza:

Próbáld meg

Vesztenivalód nincs. Én is jelenleg így vagyok. Regisztrálva vagyok pár oldalon, aztán hetente párszor felnézek, keresgélek.

2011. ápr. 30. 17:50
 4/8 A kérdező kommentje:
nem tudom, van bennem ezzel kapcsolatban egy jókora félelem. ha nem teszek ki képet, értelmetlen, mert mindenki azt nézi elsőnek. ha kiteszem meg szinte bárki láthatja, engem ez megijeszt egy picit.
2011. ápr. 30. 17:52
 5/8 anonim válasza:

Harmadik vagyok.

Kiraksz egy teljesen átlagos képet magadról. Pl: ballagási kép, vagy valami olyat, amin önmagad vagy.

Én is ilyen képet raktam ki. Holott van jópár ami nem a valódi énemet tükrözi, de azt nem érdemes kirakni, mert akkor nem annak ismernek meg, aki valóban vagy.

2011. ápr. 30. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
A World of Warcraftot "melegen" ajánlom.
2011. ápr. 30. 18:08
 7/8 anonim ***** válasza:

xbox live

amugy ha 5 vagy 4 evvel kisebb lennel, megprobalhatnank:P

2011. ápr. 30. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Beszélgess velem. Összejönni biztos nem fogunk, de ismerkedni lehet...
2011. ápr. 30. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!