Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj az, ha nekem kifejez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha nekem kifejezetten a vékony lányok jönnek be? Akkor én most rohadt szemét vagyok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 26. 10:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ízlések és pofonok. Mindenkinek más jön be.
2010. okt. 26. 10:29
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Főleg, ha a Te alkatod is vékony, nehogy már agyon nyomjon egy puffancska:)

Én sem tudnék vékony fiúval járni. És ez így van jól.

Egy teltebb lány

2010. okt. 26. 10:34
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Inkább azok a bunkó parasztok akik nem csak a véleményüket mondják el, hanem leoltják a másikat mert az mást szeret mint ők.

2010. okt. 26. 10:36
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, csak ne tegyél megjegyzéseket arra aki nem vékony, mindenki más alkat és mindenkinek más jön be:) neked ez, attól még nem vagy szemét:)
2010. okt. 26. 10:36
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy vagy rohadt szemét. Nekem például a kissé mackos alkatu pasik jönnek be. Na persze én sem vagyok egy cérnaszál,de nem is kövér. És mégis.
2010. okt. 26. 10:37
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, csak akkor baj, ha lenézed, lebecsmérled azt, aki nem olyan típusú, mint ami neked bejön. Senkinek nem jön be minden létező testalkat, viszont ettől még emberileg ugyanúgy tisztelni kell azokat, akik nem a te ízlésednek valók. Ez a lényeg.
2010. okt. 26. 10:39
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Tényleg csak akkor van gáz, ha mindenkire rá akarod erőltetni.
2010. okt. 26. 10:50
 8/20 anonim ***** válasza:
Nekem is a vékonyak jönnek be... Mondjuk én beszólok mindenkinek, ezért utálnak sokan.
2010. okt. 26. 11:56
 9/20 anonim ***** válasza:

Kérdező! Van egy fiú, aki azt mondja egy nagyjából vékony lányra, hogy órási undorító nagy feneke van...de máskor meg 50kg-osokra, hogy nagyon sovány és nem szereti a modelleket...Viszont a széles csípőt igen,de az meg a ducibbaknak szokott lenni.

Kérdező,mivel te a vékony lányokat szereted....te hogy vagy ezzel a fenék-csípő témával?Mert nem értem,hogy akkor ennek a fiúnak mi tetszik.

2010. okt. 26. 12:43
 10/20 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Én úgy gondolom, nem a fenék mérete, vagy a csípő szélessége a lényeges. Még nekem is tetszik, ha formásan kidomborodik a fenék. De órjási különbség van a löttyedt segg, és a formás popsi között. Szerintem inkább a fenék állaga, és feszessége, keménysége az ami az általad említett pasi fantáziáját megmozgatja.
2010. okt. 26. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!