Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan lehetne Titeket meghódítania egy alacsony, vékony, állítólag helyes, viszont félénk, csendes fiúnak?
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:27
mégis hogy változzak meg?
te hogyan csináltad?
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:29
Figyelj, ha én nem merek odamenni, akkor tuti, hogy nem jön oda egy lány sem hozzám. Pedig sok lánnyal szoktunk szemezni, de ők még lehet nálam is félénkebbek azt vettem észre.
Én is nagyon félénk, visszahúzódó, bár helyes voltam, és tényleg nem érdekeltem senkit. Mára ez épp ellenkezőleg van.
Kezd az alapoktól!:) Tanulj meg beszélni, lányokkal is! Válasz olyan lányt eleinte aki benne van a mindennapjaidban, de lehetőleg ne tesót:D Több lánnyal beszélj majd még többel, végül ismeretlenekkel! Szoktasd magad a lányokkal való beszédhez. és Idővel megnyílsz előttük és nem lesz mitől félned, hidd el!:)
Jah és igen, csak Lazán!
alacsonyak kíméljenek... xD
de most tényleg, lehetsz akármilyen kőgazdag/ a leghelyesebb/ legsportosabb nem jöhetsz be mindenkinek :D
vagy bejössz, vagy nem xD
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 22:04
nyugi, 180cm magas lányoknál nem szoktam próbálkozni xD
A válasz megírásának időpontja: ma 15:18
Egészen pontosan 165cm magas vagyok.
Nincs könnyű dolgom. :/
Már nem is hiszem, hogy bejövök akármelyik lánynak is, kezdek azon filózni, hogy beképzeltem magamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!