Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csendes lánnyal randi? Vmi tipp?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes lánnyal randi? Vmi tipp?

Figyelt kérdés
Találkozok ma egy olyan lánnyal, aki nagyon de nagyon csendes, viszont nagyon jól néz ki. Mondták többen is meg én is tapasztaltam, h alig szólal meg. Találkoztam már vele, de csak nagy csend volt, néha felhoztam vmi témát, akkor úgy ahogy beszéltünk is, de egy idő után már nem tudok mit mondani, csak nekem kell fenntartani a kommunikációt. Ő magától nem nagyon kezd el beszélni. Hogy tudnám beszédre bírni? Miről beszéljek vele? Mert h csak megyünk csendben egymás mellett az elég ciki. Nagyon megköszönöm a segítségeteket!
2011. okt. 8. 10:11
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
küldd el hozzám, kezelgetem majd :D
2011. okt. 8. 10:15
 2/17 A kérdező kommentje:
Te csak ne kezelgesd :D
2011. okt. 8. 10:18
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont ilyen voltam azzal aki tetszett (meg egy ideig az összes fiúval) az első pár randin amikor még csak ismerkedtünk, tök vörös voltam, és csak néhány igen, nem stb hagyta el a számat :$ aztán teltek a hónapok és egészen jól sikerült a beszélgetés. Egyébként beszélgessetek neten, hogyha tudtok, ott én is sokkal nyitottabb voltam. Egyébként hány a lány, mert én 13 voltam, most 15 vagyok, de most azt hiszem már kicsivel kevesebb az ilyen próblémám. Sok sikert! :)
2011. okt. 8. 10:22
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Én műkörmös vagyok, és sok a gond a csendes emberekkel. Azért mégis csak egymással szembe ülünk másfél óráig.

Ilyenkor az elején még szoktam próbálkozni, ha meg már elegem lesz, lebaszom és kérem h meséljen vmit. Ilyenkor jön a meglepődés, de utána megered a nyelvük.:D

2011. okt. 8. 10:23
 5/17 anonim ***** válasza:
küldesz róla 1 képet privátba?
2011. okt. 8. 10:29
 6/17 A kérdező kommentje:

ahaa köszi a válaszokat : )

10:22 am ugyan ez ő is : ) face-n mindig beszélünk, ott rendesen beszélgetünk, ír is, de személyesen olyan mint aki zavarban van : ) pedig előttem nem kellene.

mindig mondja is nekem h ő milyen unalmas, vele úgyis csak unni fogom magam, de ezt nem lerázószövegnek szánja, mert ő is szeretne találkozni.

2011. okt. 8. 10:32
 7/17 A kérdező kommentje:
10:29 nem. képzelj el a lányt aki jól néz ki :D
2011. okt. 8. 10:33
 8/17 anonim ***** válasza:
46%

léhysziiiii akkor a nevét mond el hadd keressem meg facen.

tényleg csak megszeretném nézni, semmi több.

2011. okt. 8. 10:37
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pont egy ilyen lánnyal van most dolgom. Eléggé szeretem, de... én olyan vagyok, hogy felveszem mások stílusát, bárkivel is vagyok egy légtérben. Pont tegnap találkoztunk legutóbb, és ez vagy a 10. alkalom volt (nem tudunk sokat találkozni, kb. kéthetente sikerült eddig) és meglepődtem, mikor egész nyugodtan, nem idegeskedve köszönt, amikor találkoztunk. azon is meglepődtem, mikor kérdezgetett, mikor hosszú mondatokban válaszolt. Kellemeset csalódtam, és remélem, hogy te is így fogsz egyszer járni. Szerintem türelem kérdése az egész, és ha nem csak a felszínt látod (hűű milyen szép), hanem az érzelem legcsekélyebb jele is megjelenik benned, akkor türelmesen fogsz várni és segítesz neki ebben úgy, ahogy csak tudsz. Találkozgassatok még sokat, és előbb-utóbb meg fogja szokni a jelenléted, azt, hogy tőled nem kell tartania. teljes bizalmat fog tanúsítani feléd, és akkor feloldódik ez a gát benne. Remélem, hogy sikerül nektek ez!

15/F

2011. okt. 8. 10:42
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi. persze nem csak a felszínt látom, azt csak azért írtam h nincs miért zavarban lennie. nekem így tetszik ahogy van, és persze szeretem is, örülnék ha sikerülne összejönni. Még egyszer köszi a választ :)
2011. okt. 8. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!