Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes lánnyal randi? Vmi tipp?
Én műkörmös vagyok, és sok a gond a csendes emberekkel. Azért mégis csak egymással szembe ülünk másfél óráig.
Ilyenkor az elején még szoktam próbálkozni, ha meg már elegem lesz, lebaszom és kérem h meséljen vmit. Ilyenkor jön a meglepődés, de utána megered a nyelvük.:D
ahaa köszi a válaszokat : )
10:22 am ugyan ez ő is : ) face-n mindig beszélünk, ott rendesen beszélgetünk, ír is, de személyesen olyan mint aki zavarban van : ) pedig előttem nem kellene.
mindig mondja is nekem h ő milyen unalmas, vele úgyis csak unni fogom magam, de ezt nem lerázószövegnek szánja, mert ő is szeretne találkozni.
léhysziiiii akkor a nevét mond el hadd keressem meg facen.
tényleg csak megszeretném nézni, semmi több.
Nekem is pont egy ilyen lánnyal van most dolgom. Eléggé szeretem, de... én olyan vagyok, hogy felveszem mások stílusát, bárkivel is vagyok egy légtérben. Pont tegnap találkoztunk legutóbb, és ez vagy a 10. alkalom volt (nem tudunk sokat találkozni, kb. kéthetente sikerült eddig) és meglepődtem, mikor egész nyugodtan, nem idegeskedve köszönt, amikor találkoztunk. azon is meglepődtem, mikor kérdezgetett, mikor hosszú mondatokban válaszolt. Kellemeset csalódtam, és remélem, hogy te is így fogsz egyszer járni. Szerintem türelem kérdése az egész, és ha nem csak a felszínt látod (hűű milyen szép), hanem az érzelem legcsekélyebb jele is megjelenik benned, akkor türelmesen fogsz várni és segítesz neki ebben úgy, ahogy csak tudsz. Találkozgassatok még sokat, és előbb-utóbb meg fogja szokni a jelenléted, azt, hogy tőled nem kell tartania. teljes bizalmat fog tanúsítani feléd, és akkor feloldódik ez a gát benne. Remélem, hogy sikerül nektek ez!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!