Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes lánnyal randi? Vmi tipp?
4 hónapja vagyok barátnőmmel
eleinte csak msn-en beszéltünk aztán első találkozón szinte meg sem szólalt. Nem tudom mi lett velem én is csendes ember vagyok új környezetben, de akkor szófosásom lett
elkezdtem magamról mesélni az életemet vicces sztorik meg ilyesmi úgy belemerültem és olyan jól éreztem magam h eltelt 3 óra és ő alig beszélt pedig úgy alakítottam a gondolatokat h kérdezzen bele mert nem részleteztem mindet vagy h kapcsolódjon be.
Sajnos nem volt sok sikere ennek.
Amikor mentem haza láttam h el van pirulva és csak néz rám. Onnantól tudtam h akar valami komolyabbat. Azután 2 hónapig nem találkoztunk. mikor újra hazamentem elmentem hozzá és elmentünk a folyó partra ott naplemente első csók és újra hallgatás, de akkor az a kellemes.
Azóta meg hát még nem nyílt ki teljesen szeretne magában megoldani mindent és csak a legutolsó pillanatban mond el mindent de akkor elered a nyelve és nekem is hiányzik h nem beszédes mert én meg pont beszédessé váltam mellette, de nem zavar megvárom míg megnyílik előttem teljesen, és jó úton haladunk :)
Biztos van oka annak hogy nagyon hallgatag szerintem próbálj minél több mindent róla megtudni és lehet a végén az is kiderül miért ilyen .... :) és lehet hogy később jobban fog feléd nyílni csak nyerd el a bizalmát.
16/L
Kevesebbet beszéljetek facebook-on, többet tudtok napközben.
Randi előtt állj a sarkadra, és dobj fel egy témát, ha elég jól kommunikálsz, biztos tovább tudjátok fűzni a témát. Ha látod, hogy nem érdekli, akkor a kapcsolatotokról beszéljetek, az legtöbbször érdekli a barátnőket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!