Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csendes lánnyal randi? Vmi tipp?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csendes lánnyal randi? Vmi tipp?

Figyelt kérdés
Találkozok ma egy olyan lánnyal, aki nagyon de nagyon csendes, viszont nagyon jól néz ki. Mondták többen is meg én is tapasztaltam, h alig szólal meg. Találkoztam már vele, de csak nagy csend volt, néha felhoztam vmi témát, akkor úgy ahogy beszéltünk is, de egy idő után már nem tudok mit mondani, csak nekem kell fenntartani a kommunikációt. Ő magától nem nagyon kezd el beszélni. Hogy tudnám beszédre bírni? Miről beszéljek vele? Mert h csak megyünk csendben egymás mellett az elég ciki. Nagyon megköszönöm a segítségeteket!
2011. okt. 8. 10:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

4 hónapja vagyok barátnőmmel

eleinte csak msn-en beszéltünk aztán első találkozón szinte meg sem szólalt. Nem tudom mi lett velem én is csendes ember vagyok új környezetben, de akkor szófosásom lett

elkezdtem magamról mesélni az életemet vicces sztorik meg ilyesmi úgy belemerültem és olyan jól éreztem magam h eltelt 3 óra és ő alig beszélt pedig úgy alakítottam a gondolatokat h kérdezzen bele mert nem részleteztem mindet vagy h kapcsolódjon be.

Sajnos nem volt sok sikere ennek.

Amikor mentem haza láttam h el van pirulva és csak néz rám. Onnantól tudtam h akar valami komolyabbat. Azután 2 hónapig nem találkoztunk. mikor újra hazamentem elmentem hozzá és elmentünk a folyó partra ott naplemente első csók és újra hallgatás, de akkor az a kellemes.

Azóta meg hát még nem nyílt ki teljesen szeretne magában megoldani mindent és csak a legutolsó pillanatban mond el mindent de akkor elered a nyelve és nekem is hiányzik h nem beszédes mert én meg pont beszédessé váltam mellette, de nem zavar megvárom míg megnyílik előttem teljesen, és jó úton haladunk :)

2011. okt. 8. 11:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
ja igen a lényeg lemaradt add önmagad!
2011. okt. 8. 11:18
 13/17 A kérdező kommentje:
éértem :) köszi
2011. okt. 8. 13:52
 14/17 anonim válasza:
100%

Biztos van oka annak hogy nagyon hallgatag szerintem próbálj minél több mindent róla megtudni és lehet a végén az is kiderül miért ilyen .... :) és lehet hogy később jobban fog feléd nyílni csak nyerd el a bizalmát.

16/L

2011. okt. 8. 16:50
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Kevesebbet beszéljetek facebook-on, többet tudtok napközben.

Randi előtt állj a sarkadra, és dobj fel egy témát, ha elég jól kommunikálsz, biztos tovább tudjátok fűzni a témát. Ha látod, hogy nem érdekli, akkor a kapcsolatotokról beszéljetek, az legtöbbször érdekli a barátnőket. :D

2011. okt. 8. 17:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok, hogy azokkal az emberekkel akiket nem ismerek annyira nem tudok normálisan beszélgetni. Próbálok felhozni valami témát, de nem megy. Aztán egy idő után feloldódok, és megállás nélkül képes vagyok beszélni. :) Szerintem légy türelmes, és találkozzatok sokszor.sok sikert:)
2011. okt. 8. 19:46
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget :)
2011. okt. 9. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!