Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan lehetne Titeket meghódítania egy alacsony, vékony, állítólag helyes, viszont félénk, csendes fiúnak?
Figyelt kérdés
2011. okt. 19. 21:24
21/31 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 16:32
nálam is ugyanez a helyzet, olyan, mintha a párkapcsolatban nem lenne szerencsém
2011. okt. 20. 16:35
22/31 anonim válasza:
oh. értem... hasonló a szitu. én csak nézem a képeimet a fészen, én nem értem, hogy miért nem készül rólam egy olyan kép, amin jól nézek ki. aztán az ismerőseim, meg néhány idegen, meg a jegyellenőr, orvos, stb, meg azt mondja, hogy jaj, de nagyon szép vagyok, biztosan egy halom pasi rágja a küszöböm... na persze. csak épp olyanok, akik hollandiában, és hasonló helyeken élnek, vagy az osztálytársaim (ami nálam tabu), vagy épp van barátnőjük, és bevenne a nyíltkapcsolatába barátnő pótléknak. de tudod, amikor belenézek a tükörbe kicsit mindig elkeseredek, mert bármit csinálok, semmi nem tesz elégedettebbé.
23/31 A kérdező kommentje:
az is vicces, hogy nem merek a lányoknál nyitni, de veled elég jól eldumálgatok :)
hát igaz, ez csak net, amíg nem látod, hogy nézek ki nem kell félnem
2011. okt. 20. 16:44
24/31 anonim válasza:
amúgy sem kell félned! :D nem harapom le a fejed, ha mondjuk nem úgy nézel ki, mint Andy Sixx... de az időpontom helyett nyugodtan írhatod a nevemet is :) én nem tudom a tiédet, de elég egyértelmű, hogy neked írok. az is szerencse, hogy te sem láttál :)
25/31 anonim válasza:
de, igen, jól eldumálgatunk :) szerintem nincs okod félni. jó fej srác vagy, csak egy kis biztatásra van szükséged :))))
26/31 A kérdező kommentje:
A válasz megírásának időpontja: ma 16:46
olyan szörnyen nem nézhetsz ki :D
nálam szörnyebb nem lehetsz
2011. okt. 20. 16:55
27/31 anonim válasza:
lészi, kérlek, kérlek, ne hívj kérdés megválaszolója 16:54-nek!!!!
ha akarod megnézhetsz, ha van facebookod. (jaj, most elkezdtem félni :/)
28/31 A kérdező kommentje:
ha már ilyen széped kéred :D
amúgy is már kezdtem jobban kíváncsi lenni rád
ha gondolod priviben is folytathatjuk a dumálgatást
2011. okt. 20. 17:02
29/31 anonim válasza:
Én egy ilyen srácba vagyok belezúgva! lehet te vagy az :D
illik a leírás
30/31 anonim válasza:
Én is 165 cm vagyok és annyi csajom van hogy csak na. Igaz hogy kis ember nagy bottal jár. Ezt tudják is a csajok. Versenyeznek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!