Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hogyan lehetne Titeket meghódítania egy alacsony, vékony, állítólag helyes, viszont félénk, csendes fiúnak?
A válasz megírásának időpontja: ma 15:52
Kedves vagy. Bár ilyen egyszerű lenne!
Ha most valaki mondaná neked, hogy menj oda ahhoz a fiúhoz, aki tetszik, te sem tudnál hirtelen megváltozni és bátrabbá válni, főleg, ha neked is olyan mínuszban van az önbizalmad, önbecsülésed már, mint nekem.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:03
Elnézést, nem is gondoltam, hogy vannak ilyen bátor lányok is.
Én nekem az is problémás, hog ynem volt még kapcsolatom, így fogalmam sincs hogyan kezdjek hozzá, ha megszólítanék valami ismeretlen lányt, egyből zavarna, hogy mindenki látja azt és biztos hülyének néznek, hogy mit képzelek magamról stb.
Ha mondjuk olyan helyzet lenne, ahol csak én meg a nekem tetsző lány lenne, ott talán megmerném szólítani, bár valószínűleg elpirulnék és elcsuklana a hangom is.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:14
Nem ígérhetek olyat, amit nem tudnék úgysem betartani?
Ha így 21 évesen sem tudtam előrébb jutni, ezek után már még nehezebb lesz.
Csak látom mennyi tahó, állatnak vannak a legjobb női. Én meg csak álmaimban kaphatok ilyen csodálatos lányokat meg.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:22
tudok kommunikálni, csak úgy, mint egy baráttal, nem merem megmondani, hogy tetszel, ha érted mire célzok
ilyet szoktam megkérdezni: mennyi az idő, elment már ez a busz stb.?
de úgy, hgoy megmondjam a frankót már nem megy, márpedig tudod, így csak max barát lehetek
részegen tudok csak odamenni úgy, hogy nagyon bejössz nekem stb. szövegeket tolom és sajnos ez sem nyerő azt tapasztaltam
ezért sem tudom, mi tévő legyek? a netes ismerkedés sem sikerül, mindig lekoptatnak vagy már foglalt, aki tetszik vagy az ország másik végében él
az egész eddig életem csak a szenvedésről, fájdalomról szól, tényleg nem volt szép gyerekkorom sem, de már nagyrészt sikerült túltennem ezen magamat
az igazi probléma, hogy nem tudok úgy szólni egy lányhoz, hogy éreztessem vele, hogy tetszik, mert nem is hiszem el, hogy kellhetek akárkinek is
sosem értettem, amikor lányok azt írták helyes vagyok, én a világ legrondább emberének látom magam, nem hiszem el, hogy akárkinek is tetszhetek, egy senkinek érzem magam elsősorban a külsőm, amivel együtt jár a kis önbizalom, önbecsülé is
tudom, ha jól néznék ki tényleg, akkor sokkal bátrabb lennélk, tele hittel és bátorsággal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!