Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítják el/ találják ellenszenvesnek az előéletem a nők?
Nem is néztem, hogy megint kiemelték a kérdésem.
A sok kis agylövött majomnak üzenem, hogy könnyű olyasmiről fröcsögni amibe semmi belelátásuk nincs. Nem egy hálás feladat a miénk, de ha az ember belegondol kicsit jobban, akkor rájön, hogy sajnos ez igenis kellett ahhoz, hogy az emberiség bármeddig is eljusson. Ahol élet van, ott van halál is. Annak aspektusa már csupán másodlagos.
Rendesen kikerekedett a szemem, hogy itt egyes emberek miket gondolnak a katonákról. Emberek! A katonák azok az emberek azért állnak szolgálatba, hogy megvédjék a HAZÁT ÉS MINKET szükség esetén. Nem azért állnak katonának, mert agyament, agresszív pszichopaták...
A mai okostelefont nyomkodó, pávagyerek hadsereg aztán nagy segítség lenne. Majd nyom egy selfiet a csatatéren, de csak miután belőtte a haját...pfff.
Mellesleg én 10 évig éltem egy katonával, semmiféle probléma nem volt vele. Szerintem az agresszió kezelése sokkal fejlettebb, mint egy átlagembernek és érzelmileg sem nulla.
Tehát ne éljetek már tévhitben...
Kedves kérdező! Remélem már azóta találtál egy olyan nőt, aki értékel és tudja, hogy egy férfit a katonaság még férfiasabbá tesz. Én biztonságban érezném magam egy katona férfi mellett, nem pedig elriadnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!