Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utasítják el/ találják ellenszenvesnek az előéletem a nők?
A leírtak és a válaszaid alapján nagyon intelligens vagy. Csak azt sajnálom, hogy nem vagy fiatalabb :)
Biztosan meg fogod találni a megfelelő társat! Sok sikert!
41-es vagyok.
Csak hinned kell benne :)
Egyrészt sok katona egy büdös bunkó, attól, h volt katona, attól még nem feltétlen lesz normális ember vki, én se voltam, és mégis normálisnak, és becsületesnek, meg hasonló jónak tartom magam, mint amik csak a katonák lehetnek, nem is értem, h azok, akik ezt írják, h ráférne a katonaság a fiatalokra, azok miért írják ezt, nem láttak még olyat, aki kijött a katonaságtól, és egy büdös bunkó lett belőle? (ezt nem a kérdezőre írtam, mielőtt félreértené itt vki is)
Másrészt nem tudnád visszafogni magad ezzel a témával kapcsolatosan, vmi nyugisabb nappal kezdeni a csajoknak, nem azzal, h hány ezer embert nyírtál ki parancsra? Vagy vmi szép oldalát először is, nem elvenni a kedvét egyből azzal, h a front az kemény, mert ott lestek ránk a vietkongok, és csak jöttek, jöttek, jöttek, én meg sorjában öltem őket a folyóba. Finoman adagolni nem lehet? Vagy esetleg csak a mostani biztonságtechnikai melódról magyarázni? De sztem már kapod itt a leveleket bőven a kérdés után. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!