Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon ellenszenvesnek érzem...

Nagyon ellenszenvesnek érzem a "szexisen" öltözködő nőket. Velem van a baj? Ha igen, mi?

Figyelt kérdés

Már régóta feszélyez ez a probléma és nem tudom túltenni magam rajta. Persze nem ez a legnagyobb problémám, de eszembe jutott és szeretném kitárgyalni. Ismerősöknek, haveroknak nem merem, mert szerintem hülyének néznének :D

Valahogy soha nem voltak szimpatikusak azok a lányok, akik úgy öltöztek, hogy megforduljanak utánuk. Mindig is lenéztem őket, nem tekintettem lehetséges barátnőjelölteknek sem (na nem mintha jól néznék ki vagy kellettem volna az ilyeneknek). Első sorban az zavar, hogy valaki úgy akar vonzó lenni, hogy minden férfit izgatni akar a környezetében. Én ehhez úgy álltam hozzá, hogy aki izgatni akarja a férfiakat, az felőlem izgassa, de nekem az ilyen nem kell. Ezzel szemben azt látom, hogy minden férfi megvadul az ilyenektől és odavan értük, körülrajongják őket.

A másik dolog, hogy egyszerűen zavar ez. Nem értem, hogy a mai lányok nem szégyellik magukat? Ilyen ruhákban emberek közé menni, hogy feszül a fenekükön minden, vagy egy arasznyi szoknya van rajtuk. És a felső ruházatuk is, minden kivágott, ami erőteljes betekintést nyújt a keblekhez (költőien fogalmazva :D)

Nem értettem és most sem értem, hogy az ilyen lányoknak a hozzátartozói, nem szólnak rá? Hol van ezeknek az apjuk? Az anyjuk meg hogy nevelheti ilyenre őket?

És itt most a nőknek egy 95%-os részére célzok. Akiket látni lehet az utcán, iskolákban, munkahelyeken. Egyszerűen mindenkin lehet találni valamit, ami hivalkodó, magamutogató. Hogy valahogy a nőiesebb testrészeit a külvilág szeme elé tárja. Eltűnt a nőkből a szemérmesség.

Részemről ez rendben van, ha már így akarják. Mindenki szabad ember. De egy ilyen nő szerintem nem érdemel tiszteletet. Nem értem, hogy nem szégyellik magukat ilyen qrvásan a tanáraik előtt például. Bár szerintem ez valahol közszeméremsértés. Ha egy férfi mászkálna az utcán alsónadrágban (nem télen persze), akkor megszólnák, hogy hogy néz ki. Öltözzön fel és vegyen magára térdig érő rövidnadrágot meg pólót. Eközben a nők felveszik a létező legrövidebb nadrágot, és egy haspólót.

A férfiaknak ez az egész hol jó? Mert tegyükfel, ha valakinek egy ilyen barátnője van, akkor ő örülhet, hogy beindítja, látja a combját, fenekét meg mellét, de arra egyik pasi sem gondol, hogy ahogy ő látja, úgy a többi pasi is látja? Miért jó a férfiaknak, ha a többi férfi is csorgatja a nyálát a nőjükre? Egyáltalán miért nem zavar senkit, hogy a nőjük nem csak nekik, hanem az összes pasinak fel akarja állítani a frkát?

Olyan, mintha a nők a figyelmet akarnák elnyerni. Na meg mintha provokálni akarnák a férfiakban elfojtott szexuális ösztönlényt. Látszólag ártatlan kislányként viselkednek, de nagyon erős ingerekkel próbálják előcsalogatni a vadállatot. Én nagyon elítélem a szexuális erőszakot és ennek minden formáját, ami tettlegességig fajul. De nem lehet már figyelmen kívül hagyni, hogy lényegében a nők erre ösztönzik már a férfiakat. Én valahogy ezt aggresszív cselekedetnek tartom a nők részéről. Mint egy provokáció. Akkor is az, ha nem tudják. Mert végeredményben az. Attól, hogy nem tudnak róla, mert nem hajlandóak foglalkozni vele, még nem mentesülnek a felelősség alól. Még ha a társadalom nagy része jelenleg nem is ismeri el a felelősségüket. Mert jelenleg az emberi nem egyik fele csak mutogatja magát, a másik fele meg erre csorgatja a nyálát.

Mert megragadja a férfiak figyelmét, elvonja, eltereli. Elkavarja a gondolataikat, félrevezeti őket. Egyfajta felbolydulást okoz. Mert még ha csak a társadalom szélére csúszott nők lennének ilyenek, akiket le lehetne írni. De már az úgymond tisztességes, intelligens nők is szexprédaként járnak kelnek az utcán.

Gondolom sok nő védekezne azzal, hogy de hát mit vegyek fel. Meg hogy ez a divat. A férfiaknak ez kell, stb. Én azt tapasztaltam, hogy aki akar, fillérekből is fel tud öltözni tisztességesen, úgy hogy csinos legyen, de nem kihívó.

És komolyan, lányok, olyan pasit akartok, akinek a szexuális kisugárzásotokkal ragadjátok meg a figyelmét?

Érdekelne erről a témáról a Kedves Gyakorisok véleménye

2014. jan. 5. 02:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

tl;dr

Menj és dugj egy jót, igyál egy sört aztán menj el szavazni. Nem ér annyit egy nép sem, hogy ennyit írj róla.

2014. jan. 5. 02:06
 2/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, én is így gondolom. Engem is zavar ahogy a lányok öltözködnek.

Azt hittem egyedül vagyok ezzel :D

2014. jan. 5. 02:18
 3/12 anonim válasza:
Szerintem ne agyalj ilyeneken,foglalkozz azokkal a dolgokkal amit számodra fontosak,minden ember más:)
2014. jan. 5. 02:23
 4/12 A kérdező kommentje:

2-es, én is azt hittem egyedül vagyok ezzel. Ha már így egymásra találtunk itt, véleménycserézhetnénk is :D

Kifejthetnéd, te hogy látod ezt. (Azon kívül, hogy azt írtad egyetértesz velem)

2014. jan. 5. 02:32
 5/12 anonim ***** válasza:
88%

Egészen a szexuális erőszakig bírtam olvasni az irományod, ott elpattant a cérna. Ugyanis az öltözködésnek vajmi kevés köze van ehhez a gusztustalan tetthez. Normális férfi nem csinál ilyet, akkor sem ha a nő pucéran flangál előtte. Innentől kezdve értelmetlen ezt felhozni (nézd meg pl Indiát, ott is biztos pics@szoknyában mászkálnak a nők). Tudnék közelebbi példát is mondani, de inkább hagyjuk.

Igen, vannak nők, akik úgy vannak felöltözve mint valami útszéli, ki van pakolva mindenük, de őket ne említsük már egy lapon azokkal, akik kiemelik egy-egy előnyösebb testrészüket, mert igen, vonzónak és magabiztosnak szeretik érezni magukat. Teszem azt valaki rendszeresen edz, egészségesen él, uram bocsá büszke a testére, akkor dugja el, mert neked sérti az önérzeted? Az, hogy a pasiján kívül más pasi is látja, hát jaaj. Az a test a nőé, nem a pasijáé. Hogy a pasinak miért jó hogy más is csorgatja rá a nyálát? Hadd csorgassa, nem más fogja este elkapni a csajt egy menetre, hanem ő. Érted? Egyébként ha visszamész a történelemben, akkor nem az emberiség létrejöttétől hordtak ám a nők bokáig érő abroncsos ruhát. Az csak később jött. Mi következik ebből? Változnak az idők, változik a divat. Sajnálom, hogy ezt tőlem kell megtudnod, de az idő nem állt meg 1870-ben:) És most jöhetsz azzal, hogy de te csak azokra gondoltál akik... Nem, te a nők 95%-át említetted, ami valljuk be erős csúsztatás, ha csak nem tényleg a 19. századból szabadultál ide valami szuper időgéppel. Sajna itt most nem csadorban kell járni a nőknek, de van még olyan ország a földön, ahol ez a divat. Még az is lehet, hogy tárt karokkal fogadnának ha mennél, próbáld ki.

Arról meg abszolút nem tehetek, hogy mekkora szexuális kisugárzásom van, mert az csinos ruha nélkül is van. Munkahelyi formaruhában is, képzeld. A szexuális kisugárzást nem az adja, hogy ki hogy van felöltözve.

Mellesleg amikor megpróbáltak megerőszakolni, akkor sem miniszoknya volt rajtam, hanem combközépig érő pufikabát meg egy hagyományos farmernadrág. Biztos azzal hívtam fel magamra a figyelmet.

Üdv: egy nő a 95%-ból, aki erkölcstelen mert feszül rajta a nadrág.

Nekem, mint kedves gyakorisnak ez a véleményem. És talán nem nehéz kitalálnod, hogy mi a fenétől lettem kissé indulatos.

2014. jan. 5. 05:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Ideje lenne elmenned nyáron egy nudista kempingbe. Utána tán kevésbé zavarna az ilyesmi.
2014. jan. 5. 12:02
 7/12 anonim ***** válasza:
87%

Ne aggódj, ettől az oldaltól nem érdemes égbekiáltó eszmecseréket várni :D

Ami a kérdést illeti, beszéljünk inkább az általad említett intelligens rétegről.

Szeretném egy kicsit megvédeni a lányokat. Sokan tényleg bele sem gondolnak reggelente, hogy hány férfi lesz körülöttük aznap, sokan csak (ha felsőkről beszélünk) egyszerűen egy kényelmes, laza holmit szeretnének felvenni, amiben jól érzik magukat. Alapesetben nem is lehet sokszor "belátni", csak mondjuk ha lehajol. Igen, ez előfordulhat, de nem pörgeti végig reggel az agyában senki, hogy hány ilyen szituációba fog kerülni aznap. De akkor a te megoldásod szerint mindenki járjon garbóban?

Azt sem értem, hogy miért úgy állítod be ezeket a lányokat mint holmi számító "nőstényeket", akik így akarnak hatni a férfiakra. Egyszerűen nem erről van szó, inkább a hanyagság, vagy kapkodás, de semmiképpen sem rosszindulat, ravaszság. Persze van ilyen is, de most ezzel nem kellene foglalkozni.

Abban sem vagyok biztos, hogy tényleg minden férfit felkavarná egy ilyen (sokszor pár másodperces) látvány. Miért ők az áldozatok? Egy bizonyos mértékben azok lehetnek, igen, de ők is megtanulhatnák kordában tartani a gondolataikat/ösztöneiket.

2014. jan. 17. 21:13
 8/12 anonim ***** válasza:

Nagyrészt egyetértek a 4. válaszolóval. Az, hogy Neked kevésbé tetszik, ha egy nő így öltözködik az egy személyes vélemény, ami természetes. Viszont emiatt nem szabadna, hogy rögtön ellenszenvesnek tartsd őket, meg kellene tanulnod elfogadni őket ilyennek.

Az biztos, hogy a nemi erőszakot pedig nem lehet ebbe belekeverni.

2014. febr. 6. 13:37
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem lehet belekeverni?

Inkább csak nem szabad, mert sérti a nők önérzetét, ha azt mondják nekik, hogy qrvásan öltöztek. És ezért nagyobb valószínűséggel találják be őket "állatok".

Úgyhogy inkább nem foglalkozik a témával senki, mert felzaklatná az emberek nyugalmát. Ez tipikus hozzáállás napjaink bűnözéséhez és társadalmához

2014. febr. 6. 13:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Hát figyelj Kérdező! Az arabokhoz kell menni :) Attól még, hogy valakinek van valakije, még nem kell eltemetnie magát mások előtt!
2014. febr. 6. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!