Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, mit gondoltok a nőiesen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, mit gondoltok a nőiesen, csinosan, nyáron lengén öltözködő lányokról?

Figyelt kérdés
Itt most konkrétan arra gondolok,aki nyáron miniszoknyában jár nadrág helyett,vagy aki évszaktól függetlenül nem rejti el a dekoltázsát,lábait,stb.Aki a garbók helyett szereti megmutatni azt,ami van,vagy kiemelni az előnyös adottságait.Rögtön arra asszociáltok,hogy ribis,és hogy csakis szexre kéne?
2010. márc. 25. 19:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyire... Az, hogy nőies cuccokba jár nem ribis, az már igen ha mutogatja, illegeti magát...
2010. márc. 25. 19:41
 2/17 anonim ***** válasza:
62%
Hát most egy férfi fejében ilyenkor az az első reakció hogy húú de megdug.ám... Szóval én is erre gondolok, semmi másra csakhogy megmártanám benne a lompost:D Mire gondoljak? Jajj de szép biztos kedves is?
2010. márc. 25. 19:41
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám, hogy jól tudnak öltözködni. Ha télen hordanának miniszoknyát, azt gondolnám, hogy nevetséges a hiúságuk.
2010. márc. 25. 19:42
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. jó dolog a miniszoknya és egyéb ilyen ruha, de ilyen csaj nekem nem kéne. Ne bámulja senki se, ha már az enyém. Rövid gatya, stb. elmegy még...

2 méteres púder réteg, 6 méteres rúzsréteg megint csak nem nyerő, bár az nem volt kérdés. :)

2010. márc. 25. 19:47
 5/17 A kérdező kommentje:
Értem,gondolom,akkor már meg sem akarnád ismerni,és nem számítana,hogy belül milyen:kedves,okos,hűséges,stb.Ugyanis a dekoratív külső kizárja az értékes belsőt alapból... :-)Csak annyi a lényeg,hogy más ne nézegesse!Hmm. :-)
2010. márc. 25. 19:57
 6/17 anonim ***** válasza:
9%
ez ilyen lányokat nevezik ribancnak
2010. márc. 25. 19:59
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

A dekoratív külső nem egészen azt jelenti, hogy miniszoknya és kiemeli a dekoltázsát. Számomra a dekoratív mást jelent, máshogyan néz ki nekem egy dekoratív nő, és őket szívesen megismerném, amit te leírtál, őt nem annyira, mert:

1; nem dekoratív

2; elhiszem h okos, kedves, hűséges, de nem tetszik a külseje, nem vonz, nem fog meg

2010. márc. 25. 20:05
 8/17 Andrewka ***** válasza:
100%

Attól még h tisztában van az előnyös kölső tulajdonségaival még nem feltétlenül ribanc. Csak ízlésesen kell kihangsúlyoznia. Én inkább úgy mondanám legyen nőies.

22/f

2010. márc. 25. 20:24
 9/17 anonim ***** válasza:
74%
Nézni mindig szabad;)
2010. márc. 25. 20:29
 10/17 anonim ***** válasza:
76%

"Értem,gondolom,akkor már meg sem akarnád ismerni,és nem számítana,hogy belül milyen:kedves,okos,hűséges,stb.Ugyanis a dekoratív külső kizárja az értékes belsőt alapból... :-"

De épp ezt írtam, csak sajnos nem érted meg. Ha meglát egy férfi az utcán egy nőt, akinek a fél segge meg melle kint van, nem azt fogja gondolni hogy óóóó de kedves kis teremtés lehet, hanem hogy jól meglehetne du.ni... Vagy te meglátsz egy jó pasit az utcán aki szembejön veled te egyből meg is akarod ismerni meg minden??

2010. márc. 25. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!