Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok a nőiesen, csinosan, nyáron lengén öltözködő lányokról?
Hát.. jó dolog a miniszoknya és egyéb ilyen ruha, de ilyen csaj nekem nem kéne. Ne bámulja senki se, ha már az enyém. Rövid gatya, stb. elmegy még...
2 méteres púder réteg, 6 méteres rúzsréteg megint csak nem nyerő, bár az nem volt kérdés. :)
A dekoratív külső nem egészen azt jelenti, hogy miniszoknya és kiemeli a dekoltázsát. Számomra a dekoratív mást jelent, máshogyan néz ki nekem egy dekoratív nő, és őket szívesen megismerném, amit te leírtál, őt nem annyira, mert:
1; nem dekoratív
2; elhiszem h okos, kedves, hűséges, de nem tetszik a külseje, nem vonz, nem fog meg
Attól még h tisztában van az előnyös kölső tulajdonségaival még nem feltétlenül ribanc. Csak ízlésesen kell kihangsúlyoznia. Én inkább úgy mondanám legyen nőies.
22/f
"Értem,gondolom,akkor már meg sem akarnád ismerni,és nem számítana,hogy belül milyen:kedves,okos,hűséges,stb.Ugyanis a dekoratív külső kizárja az értékes belsőt alapból... :-"
De épp ezt írtam, csak sajnos nem érted meg. Ha meglát egy férfi az utcán egy nőt, akinek a fél segge meg melle kint van, nem azt fogja gondolni hogy óóóó de kedves kis teremtés lehet, hanem hogy jól meglehetne du.ni... Vagy te meglátsz egy jó pasit az utcán aki szembejön veled te egyből meg is akarod ismerni meg minden??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!