Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit gondoltok a nőiesen, csinosan, nyáron lengén öltözködő lányokról?
Szerintem sem elsősorban az öltözködése,sokkal inkább a viselkedése tesz valakit azzá,ami.Egy szolidan öltözködő lány is lehet erkölcsileg nulla,és egy kihívóbb külső is takarhat értékes belsőt.
Természetesen,ez az utcán nem fog látszani.Viszont ennyiből nem kéne messzemenő következtetéseket levonni,hogy ribi,és egyebek.
Egyébként én a szürke kisegerek táborát erősítem,de nincs bajom azon nőtársaimmal sem,akik feltűnőbben öltözködnek.
lehet, hogy most le leszek hurrogva, de szerintem nem az a nőies ha kipakolja amije van, illetve a miniszoknya és toppocska sem nőies, max lenge, a nőies az, ami takar és csak azt mutatja, amit mutatni kell, pl kiemelheti a dekoltázst, de akkor ne miniszoknyát vegyen fel hozzá
és ez tulajdonképpen egyfajta szabály is, hogy rövid alsóhoz hosszú fölső és fordítva
4. hozzászóló vagyok. Nagyon elment a téma a ribancozás fele. Én a véleményemet fejtettem ki, kérdezted mi a véleményünk. Nekem ez.
Nem azt mondtam, hogy ribanc az ilyen, hanem csak NEKEM NEM kéne. Saját véleményem, mindenkinek más, ízlések és pofonok, nem de? :)
És hozzáteszem én is, mint amit pár hozzászólással előbb írtak, engem sem vonz, ha kinn van a mell, a derék, a s3gg. Nem azért nem kéne, mert ribanc vagy hasonló, hanem azért, mert egyszerűen csak dugni kellene, nem másra.
Még egyszer mondom, ez csak saját vélemény. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!