Mit gondoltok a póthajas, tetovált szemöldökű, cicanadrág + magassarkú szóval elég NŐIESEN öltözködő csajokról?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 5. 20:24
1/11 anonim válasza:
én lány vagyok, de bizarrnak tartom a póthajat, meg a tetovált szemöldököt :S és sose szép, mert kb mindenkinek tök trén van megcsinálva, jó persze érthető, ha valakinek annyira nincs haja vagy szemöldöke, de lehet tök normálisat festeni, szal nem kell még erre rájátszani is, pláne együtt mindez :S
2/11 anonim válasza:
Hiába írod csupa nagybetűvel, ez nem NŐIES.
A nőiesség nálam ott kezdődik, hogy természetes, visszafogott, csinos szépség, nem egy agyonvakolt, mű, rusnya kis liba, aki azt hiszi, azzal, hogy a fél világ látja a valagát... elér bármit is.
3/11 anonim válasza:
Az a baj, ez gyakran ízléstelen, nem nőies...
4/11 anonim válasza:
Én is lány vagyok, és ez nekem is már túl sok. Az öltözködés ellen nincs kifogásom, a cicanadrág + magassarkú, szerintem nagyon csinos. A póthaj nem a legszebb, főleg, ha rendesen elüt a színe az eredeti hajtól, szerintem simán észre lehet venni egyébként.. Szóval nem tartom valami szépnek, de még ezzel is kibékülnék.....Na de a tetovált szemöldöktől a falra mászok :D Azt nem értem, szerintem csak elcsúfítja az arcot. Nekem sokkal jobban tetszik egy festett szemöldök, de persze a rendes, természetes szemöldök tetszik legjobban. Főleg az a durva, amikor valakinek tetovált szemöldöke van, és látszik hogy nő ki a rendes szemöldöke, és az annyira csúnya tud lenni, hogy borzalom. De persze ez az én véleményem.
5/11 anonim válasza:
Azt, hogy IGÉNYTELEN, és KÖZÖNSÉGES.
A NŐIES nem itt kezdődik, de itt ér véget.
Egy NŐ legyen mindig ízléses, elegáns, csinos és visszafogott.
Ezt a fenti típusról képtelenség elmondani. :)
6/11 anonim válasza:
Ez nem nőies, hanem ízléstelen, olcsó hatású. Szerintem elég tré, ha valakinek csak ennyire futja. Majd kimegy a divatból... szerencsére.
7/11 anonim válasza:
Ez nem nőies. Ez közönséges. A póthaj és a tetovált szemöldök valami borzasztó. A cicanacival és a magassarkúval semmi gondom, bár én egyiket se hordom.
Az tény viszont, ha magam elé képzelek egy olyan csajt, akit te a kérdésedben lefestettél.. hát az biztos, hogy a sarkon áll...
8/11 anonim válasza:
Nekem tetoválva van a szemödököm,de egy gyerekkori sérülés miatt ami miatt nem nől szál egy teljes vonalban.A póthaj számomra idegen,le kellett vágatni a hosszú hajam,de most rövid,így is lehet szép.Az öltözködés hát én fel nem venném.Sajnos sok hölgy,lány nem néz tükörbe,hogy milyen borzasztóan áll rajta.Ugyanis ehhez tökéletes alak kell.Ez a divat:(.
9/11 anonim válasza:
Osztom az előttem szólók véleményét, ez az olcsó rib@nc kinézet.
10/11 anonim válasza:
Igen és tényleg az emberek többségének egy közönséges fekete bohócszemöldökös, pár szál szétroncsolt póthajjal rendelkező hölgyemény jut eszébe. Mert általában a magyar lányoknak csak az olcsóbbra futja, vagy nincs ízlése. Mert mindezt amiket leírtál meglehet oldani nőiesen is. Előttem is van egy ilyen borzalom kép, de én eltudom képzelni ezt normálisan kivitelezve is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!