Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon ellenszenvesnek érzem...

Nagyon ellenszenvesnek érzem a "szexisen" öltözködő nőket. Velem van a baj? Ha igen, mi?

Figyelt kérdés

Már régóta feszélyez ez a probléma és nem tudom túltenni magam rajta. Persze nem ez a legnagyobb problémám, de eszembe jutott és szeretném kitárgyalni. Ismerősöknek, haveroknak nem merem, mert szerintem hülyének néznének :D

Valahogy soha nem voltak szimpatikusak azok a lányok, akik úgy öltöztek, hogy megforduljanak utánuk. Mindig is lenéztem őket, nem tekintettem lehetséges barátnőjelölteknek sem (na nem mintha jól néznék ki vagy kellettem volna az ilyeneknek). Első sorban az zavar, hogy valaki úgy akar vonzó lenni, hogy minden férfit izgatni akar a környezetében. Én ehhez úgy álltam hozzá, hogy aki izgatni akarja a férfiakat, az felőlem izgassa, de nekem az ilyen nem kell. Ezzel szemben azt látom, hogy minden férfi megvadul az ilyenektől és odavan értük, körülrajongják őket.

A másik dolog, hogy egyszerűen zavar ez. Nem értem, hogy a mai lányok nem szégyellik magukat? Ilyen ruhákban emberek közé menni, hogy feszül a fenekükön minden, vagy egy arasznyi szoknya van rajtuk. És a felső ruházatuk is, minden kivágott, ami erőteljes betekintést nyújt a keblekhez (költőien fogalmazva :D)

Nem értettem és most sem értem, hogy az ilyen lányoknak a hozzátartozói, nem szólnak rá? Hol van ezeknek az apjuk? Az anyjuk meg hogy nevelheti ilyenre őket?

És itt most a nőknek egy 95%-os részére célzok. Akiket látni lehet az utcán, iskolákban, munkahelyeken. Egyszerűen mindenkin lehet találni valamit, ami hivalkodó, magamutogató. Hogy valahogy a nőiesebb testrészeit a külvilág szeme elé tárja. Eltűnt a nőkből a szemérmesség.

Részemről ez rendben van, ha már így akarják. Mindenki szabad ember. De egy ilyen nő szerintem nem érdemel tiszteletet. Nem értem, hogy nem szégyellik magukat ilyen qrvásan a tanáraik előtt például. Bár szerintem ez valahol közszeméremsértés. Ha egy férfi mászkálna az utcán alsónadrágban (nem télen persze), akkor megszólnák, hogy hogy néz ki. Öltözzön fel és vegyen magára térdig érő rövidnadrágot meg pólót. Eközben a nők felveszik a létező legrövidebb nadrágot, és egy haspólót.

A férfiaknak ez az egész hol jó? Mert tegyükfel, ha valakinek egy ilyen barátnője van, akkor ő örülhet, hogy beindítja, látja a combját, fenekét meg mellét, de arra egyik pasi sem gondol, hogy ahogy ő látja, úgy a többi pasi is látja? Miért jó a férfiaknak, ha a többi férfi is csorgatja a nyálát a nőjükre? Egyáltalán miért nem zavar senkit, hogy a nőjük nem csak nekik, hanem az összes pasinak fel akarja állítani a frkát?

Olyan, mintha a nők a figyelmet akarnák elnyerni. Na meg mintha provokálni akarnák a férfiakban elfojtott szexuális ösztönlényt. Látszólag ártatlan kislányként viselkednek, de nagyon erős ingerekkel próbálják előcsalogatni a vadállatot. Én nagyon elítélem a szexuális erőszakot és ennek minden formáját, ami tettlegességig fajul. De nem lehet már figyelmen kívül hagyni, hogy lényegében a nők erre ösztönzik már a férfiakat. Én valahogy ezt aggresszív cselekedetnek tartom a nők részéről. Mint egy provokáció. Akkor is az, ha nem tudják. Mert végeredményben az. Attól, hogy nem tudnak róla, mert nem hajlandóak foglalkozni vele, még nem mentesülnek a felelősség alól. Még ha a társadalom nagy része jelenleg nem is ismeri el a felelősségüket. Mert jelenleg az emberi nem egyik fele csak mutogatja magát, a másik fele meg erre csorgatja a nyálát.

Mert megragadja a férfiak figyelmét, elvonja, eltereli. Elkavarja a gondolataikat, félrevezeti őket. Egyfajta felbolydulást okoz. Mert még ha csak a társadalom szélére csúszott nők lennének ilyenek, akiket le lehetne írni. De már az úgymond tisztességes, intelligens nők is szexprédaként járnak kelnek az utcán.

Gondolom sok nő védekezne azzal, hogy de hát mit vegyek fel. Meg hogy ez a divat. A férfiaknak ez kell, stb. Én azt tapasztaltam, hogy aki akar, fillérekből is fel tud öltözni tisztességesen, úgy hogy csinos legyen, de nem kihívó.

És komolyan, lányok, olyan pasit akartok, akinek a szexuális kisugárzásotokkal ragadjátok meg a figyelmét?

Érdekelne erről a témáról a Kedves Gyakorisok véleménye

2014. jan. 5. 02:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Majd a 40°-os melegben bundában szaladgálunk majd neked :)
2014. febr. 6. 17:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem is ellenszenvesek.
2014. okt. 17. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!