Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az igénytelen, előnytelenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az igénytelen, előnytelenül öltözködő, befelé forduló fiúk miért csodálkoznak, hogy a kutyának sem kellenek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 16:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem csodálkoznak csak sírnak egyfolytában miatta.
2013. máj. 28. 16:36
 2/12 anonim ***** válasza:
Mert a nők a pokol szülöttei szerintük.
2013. máj. 28. 16:37
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert anyukádnak kellettek, ezért gondolták, hogy más nőknek is kellenek majd.
2013. máj. 28. 16:38
 4/12 anonim ***** válasza:

ismerek ilyet, ilyen leírással aki után kapkodnak a nők

na ő biztos nem sír

a többinek csak nincs önbizalma, ennyi

2013. máj. 28. 16:49
 5/12 anonim ***** válasza:
A mem beforduló, magukra adó, kedves fiúk miért nem kellenek senkinek? Nah??? Erre ki tidja a választ?
2013. máj. 28. 17:03
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

Én tudom a választ.

Azért, mert a nőknek alapvetően két dolog miatt kellhet egy férfi:

1) Mutogassák a barátnőiknek, hogy milyen menő csávót szerváltak, mert hogy legyen elég reprezentatív, mármint megjelenni vele.

2) Kihasználja anyagilag.

Ha egyik opció sem játszik, nem fog kelleni senkinek az emberünk....

2013. máj. 28. 17:46
 7/12 anonim ***** válasza:
64%
Méghogy a nőknek nem számít a külső... Csakis az számít, mint ahogy nekünk is.
2013. máj. 28. 17:51
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Tudod az a baj veled kedves kérdező hogy tipikus 21. századi kislány vagy/vagytok legtöbb kortársaddal együtt.Most általánosítani fogok sajnálom,akinek nem inge ne vegye magára.

Szóval először is a fiatal korosztály öltözködési szokásai enyhén botrányosak és nélkülöznek mindenféle szemérmet az esetek 80%-ában. Mivel ugye ehhez vagy hozzászokva hogy mindenki úgy öltözködik ahogy a neked tetsző "szépfiúk"(V-nyakú póló,felfújt karok,nagyszájúság,feszülős gatya és póló hogy dudorodjanak azok az izmok ,rózsaszín cuccok) így számodra mindenki előnytelen öltözékű lesz.Az előnytelen ruhák gondolom neked nem tetsző stílusú egyénre utalnak,pedig az esetek nagy részében pont az a szűk 10% az egyedi ember aki nem áll be a többi divatember közé és megmarad önmagának (ugye ezeket nézik ki a legjobban)).

Itt jön ugye a sose a külső alapján ítélj sablon aminek bizony van értelme még ha sablonos is hisz lehet azért igénytelen is ,mert szegények .(persze nem ez a legvalószínűbb)Az,hogy valaki befelé forduló pedig az ő dolga,sose tudhatod azt hogy ki min ment keresztül az életében,milyen súly nehezedett vállaira és azok a gondok mennyire törték meg a lelkét.

Remélem az évek során kifejlesztesz egy olyan úgy tűnik számodra ismeretlen tulajdonságot hogy EMPÁTIA.Mert szerintem az életben sokszor lesz rá még szükséged és segít abban hogy leszállj a magas lóról .

Ha a kérdésben szereplő srác egy végtelenül elvakult emós vámpír tinigeneráció méltán jeles képviselője akkor viszont én kérdek elnézést.

Ja és nem vagyok nőgyűlölő,szimplán csak zavar pár fiatal lány életbeli tapasztalatlansága és viselkedése.

2013. máj. 28. 19:09
 9/12 A kérdező kommentje:

# 8

Remek, de nem kellett volna ennyit koptatnod a billentyűzetet, mert nem vagyok nő. De még így is kevés igazságtartalma van, csak szimplán nem éred el egy átlag nő elvárásait ezért magadban feljebb tolod a lécet.

2013. máj. 28. 21:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Az a bajom ezzel az átlagos nő dumával hogy rohadtul relatív kinek mi az átlagos nő.Az átlagos nőnek viszont az elvárása ugyanez amit elérek sokszor lévén van barátnőm és sose voltak ilyen gondjaim,de ha ismernéd a mai fiatalságot tudnád hogy egy részük hatalmas egoista.
2013. máj. 28. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!