Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz? :/
Figyelt kérdés
nemlehet megcsináltatni a fogaimat,és így sajnos nem éppen szép a mosolyom. még nem volt barátom sem. szerintetek ez a baj? titeket nagyon zavarna,egy nem tökéletes mosoly?
18L
2009. nov. 11. 19:24
31/60 A kérdező kommentje:
:( szegény.
esetleg ha szakemberhez fordulnál, nemtudna segíteni a lelki problémákon? :S
2009. nov. 11. 20:07
32/60 anonim 

válasza:

ördögi kör: ezek miatt a gondok miatt nem merek szakemberhez sem fordulni :(
33/60 A kérdező kommentje:
én meghallgatnám a problémáid :) ha kiadod magadból,hátha jobb lessz :)
2009. nov. 11. 20:10
34/60 anonim 

válasza:

Ez a tulajdonostól is függ....
35/60 A kérdező kommentje:
??? ezt most nemértem :P
2009. nov. 11. 20:13
36/60 anonim 

válasza:

Egyszerűbben: Attól függ, hogy nézel ki....
37/60 A kérdező kommentje:
-.-' hát ez szép volt :/
ha vki nemszép,azzal már beszélgetni sem lehet? :O
2009. nov. 11. 20:15
38/60 anonim 

válasza:

Figyu: Én nem az a tag vagyok, akinek pszichés problémája van, csak egy új fiú, aki válaszolni szeretett volna a kérdésedre. Látom az eszed nem vág úgy mint a borotvám.
39/60 A kérdező kommentje:
sry,estevan :)
hát akk.kössz a segítséget.
2009. nov. 11. 20:20
40/60 anonim 

válasza:

pedig a borotvát már évek óta nem használok :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!