Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz? :/
nemlehet megcsináltatni a fogaimat,és így sajnos nem éppen szép a mosolyom. még nem volt barátom sem. szerintetek ez a baj? titeket nagyon zavarna,egy nem tökéletes mosoly?
18L
igen,énis eztszoktam :) elfordulok,vagy eltakarom a kezemmel :S nemvalami természetes :| nemtudom melyik lenne jobb,természetesen mosolyogni,nemtúl szép fogakkal, vagy akkor inkább takarjam el xD
és am. (előző iró) neked volt már barátod/barátnőd? (bocsi,nemirtad hogy fiú v. vagy lány :)

Ez legyen a legnagyobb problémád az életben. Ha majd megtalálod azt aki igazán szeret, annak úgyse fog számítani az a 2 üres slot.
-2. kommentelő voltam
a kérdésemet a 19:34-esnek szántam :D csak közbe sok komment jött ;)
köszönöm szépen mindenkinek :)

Mosolyogj természetesen:)ne zavarjon már...
Próbáld meg...menni fog,és nem kell takargatni semmit...mindenkinek vannak hibái,ez legyen neked is a legkisebb!!
próbálkozom :)
igazából,mindegyikőtök aztirja hogy nemzavarja :) de mégsem volt senkim :S jó,végülis túlélem XD talán előbb saját magamat kéne elfogadnom :) :/

jól látod. először magadat kellene elfogadnod (gondolok itt kisugárzásra meg ilyenek)
interneten keresztül meg sok mindent ígérgetnek az emberek. sajnos...

és egyet értek az előttem válaszolóval.
vagy hagyd ott, vagy adj neki hálapénzt.
nekem is ezért nem lett fogszabályzóm, mert vagy 4 évig hülyített a fogorvos (így utólag esett le hogy hálapénzt várt). Legalább elmondhatta volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!