Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz? :/
nemlehet megcsináltatni a fogaimat,és így sajnos nem éppen szép a mosolyom. még nem volt barátom sem. szerintetek ez a baj? titeket nagyon zavarna,egy nem tökéletes mosoly?
18L

én a helyedben csak erőltetném a helyrehozatalát, valaki csak megcsinálja,habár nem tudom pontosan mi a gáz-amiért nem lehet most.
hiszen csináltok egy röntgent,és látszik azon hogy jön fog vagy sem. ha nem,akkor összehúzás, vagy inkább implant,szerintem manapság az elég bevált módszer. a lényeg hogy nem fogorvos kell ide hanem szájsebész.szerintem
mindenesetre lelkiekben sok kitartást ha nem javul a helyzet mostanában (tudom milyen nem felszabadultan mosolyogni,csak most 18évesen lett fogszabim,ésmég jópár évig lesz.)
nekem se egy fogkrém reklámba illő gyönyörű , mosolyom van .. (egyszer még a fogszabályzót is elkeztem, de nem non segített ) szóval ez csak annyi akart lenni ,hogy nekem sem tökéletesek ,viszont van barátom lassan 2 éve (pedig 15 leszek) szerintem nem az a gond
csak fogadd el magad és legyen egy kis önbizalmad.. :P

Amint megtanulsz bízni magadban, megtanulsz élni!
Johann Wolfgang Goethe
Nekem a hátam görbe mert gerincferdülésem van, amit nem lehet már korigálni, max műtéttel.:S
Nehezen de lassan már elfogadom magamat olyannak amilyen vagyok.És olyankor sokkal jobb!
Fogadd el magad olyannak amilyen vagy, érezd jól magad a bőrödben és akkor más lesz a kisugárzásod, ami közelebb hoz majd az emberekhez.Ha mindig feszült vagy és rágódsz a dolgokon, sosem lehetsz önmagad!

nekem nagyon nem tökéletes a mosolyom. elöl a 2 bölcsesség fogam farkasfogként nőtt ki...voltam fogorvosnál, fogszabim nem lehet mert nagyon zárt a fogsorom és nem bírná vissza húzni, ha kihúzná akkor 2 nagy luk lenne :/
de elfogadtam magam, a suliba is jobb arcnak tartanak mint pár plázacicát(én nagyon nem vagyok az).barátom is van fél éve.Igaz ha nevetek picit takarom a szám, vagy zárt mosolyojt dobok.
de te is fogadd el magad. és nem lesz semmi gond.
14/L
köszönöm :D
mostanába,talán egyre jobban sikerül elfogadni ;)

Szia!
Régebben még írogattam neked :)
mi a helyzet azóta? jól vagy? sikerült találni valakit?
pont valamelyik nap gondoltam rád :)
szia! aranyos vagy hogy gondoltál rám :)
sajnos nemsikerült találni senkit :( de már kezdem elfogadni magam,igyis :)
és veled mizujs? ^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!