Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez gáz? :/

Figyelt kérdés

nemlehet megcsináltatni a fogaimat,és így sajnos nem éppen szép a mosolyom. még nem volt barátom sem. szerintetek ez a baj? titeket nagyon zavarna,egy nem tökéletes mosoly?

18L

2009. nov. 11. 19:24
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
77%
Megkérdezhetem,miért nem lehet megcsináltatni?
2009. nov. 11. 19:26
 2/60 anonim ***** válasza:
100%
Első benyomás sokat számít, de ha amúgy csinos vagy és szépek a szemeid, nekem tök8 lenne, hogy hogy áll a fogsorod.
2009. nov. 11. 19:26
 3/60 anonim ***** válasza:
17%
Ha elől lófogadvan akkor inkább kerülnélek. :)
2009. nov. 11. 19:30
 4/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem szép a fogsorom, de van barátom. Szerintem ha van benne valami más különlegesség, amire büszke is vagy/lehetsz, akkor azt hangsúlyozd ki és fel fognak rád figyelni.
 5/60 A kérdező kommentje:

hát van rés köztük :S mert hiányzik 2 fogam. és lehet hogy nem nő helyettük másik,mer "csonhiányos" vagyok?! vagymi :/ szóval kb. 5 év múlva meglehet majd csinálni (műfogak) de hát szerintem érthető,hogy még 5évig nemszeretnék egyedül lenni :)

amúgy sokat gondolkoztam azon,hogy talán azért nincs senkim,mert nemtudom így elfogadni magam! legalábbis csak a mosolyom :) mert mással nincsbajom :) :S

6/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se a legjobbak a fogaim, de van barátom, lassan 4 éve. Ne aggódj, de ha úgy érzed nyugodtan csináltasd meg. :)
2009. nov. 11. 19:31
 7/60 A kérdező kommentje:
hmm, 3.válaszoló :S ez tökjól esett :/ de legalább őszinte vagy :(
2009. nov. 11. 19:31
 8/60 A kérdező kommentje:
köszönöm ;)
2009. nov. 11. 19:32
 9/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se tökéletes a fogsorom, próbálok úgy nevetni h ne látszódjon vagy elfordulok ill. eltakarom a kezemmel.Ha lesz pasid és elmondod neki miért hiányos a fogsorod és tényleg érdekled, meg fogja érteni és nem erre fog összpontosítani.
2009. nov. 11. 19:34
 10/60 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem szépek a fogaim,mert kitörtem ráadásul elöl,és műfogam van,ami miatt sokat csúfoltak régen...:S

De ma már nem csúfol senki,és van barátom is:)és voltak előtte is barátaim...elfogad olyannak a párom,amilyen vagyok!!

Erről nem tehetek én sem!

Tehát...fel a fejjel,legyen önbizalmad,mert ha nincs,az kihat az arcodra is!!Lehet valakinek épp emiatt fogsz tettszeni!!Nekem is mondták a pasik,hogy ettől vagyok olyan kis aranyos:)

3.válaszolónak:És ha neked lenne bajod a fogaiddal,neked jólesne,ha ilyet irnának,mint a saját válaszod??

Jah,te biztos tökéletes vagy:SS

2009. nov. 11. 19:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!