Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gáz? :/
nemlehet megcsináltatni a fogaimat,és így sajnos nem éppen szép a mosolyom. még nem volt barátom sem. szerintetek ez a baj? titeket nagyon zavarna,egy nem tökéletes mosoly?
18L

hát van rés köztük :S mert hiányzik 2 fogam. és lehet hogy nem nő helyettük másik,mer "csonhiányos" vagyok?! vagymi :/ szóval kb. 5 év múlva meglehet majd csinálni (műfogak) de hát szerintem érthető,hogy még 5évig nemszeretnék egyedül lenni :)
amúgy sokat gondolkoztam azon,hogy talán azért nincs senkim,mert nemtudom így elfogadni magam! legalábbis csak a mosolyom :) mert mással nincsbajom :) :S

Nekem sem szépek a fogaim,mert kitörtem ráadásul elöl,és műfogam van,ami miatt sokat csúfoltak régen...:S
De ma már nem csúfol senki,és van barátom is:)és voltak előtte is barátaim...elfogad olyannak a párom,amilyen vagyok!!
Erről nem tehetek én sem!
Tehát...fel a fejjel,legyen önbizalmad,mert ha nincs,az kihat az arcodra is!!Lehet valakinek épp emiatt fogsz tettszeni!!Nekem is mondták a pasik,hogy ettől vagyok olyan kis aranyos:)
3.válaszolónak:És ha neked lenne bajod a fogaiddal,neked jólesne,ha ilyet irnának,mint a saját válaszod??
Jah,te biztos tökéletes vagy:SS
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!