Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltiltották tőlem a barátnőmet a szülei. Hogyan találkozzunk?
Figyelt kérdés
16 éves a barátnőm. Tudta, hogy a szülei nem engednék meg, hogy járjon velem, ennek ellenére 8 hónap múlva feladta és összejöttünk. Ennek 3 hónapja. Titokban találkozgattunk mindig de egyszer valaki meglátott minket együtt és elmondta a szülőknek. A barátnőm tagadta de aztán bevallotta. Találkozni akartak velem és azt mondták, hogy figyelni fogják a lányukat úgyhogy felejtsem el és ha még egyszer meglátnak vele akkor baj lesz. Szeretjük egymást (hiába gondoltok mást) és így is akarunk találkozni csak azt nem tudjuk még, hogy hogyan. A múltkor feljött hozzám de a szüleinek azt mondta, hogy a barátnőjénél van de a barátnője azt mondta, hogy nincs nála. Felhívtak egy másikat és szerencsére ő azt mondta, hogy nála volt. Neki most már be kell számolnia arról, hogy hová megy és csak pár órát lehet távol. Mit tegyünk?2013. okt. 7. 14:18
51/52 anonim válasza:
Utolsó, sok a pénze vagy mi? Dobó Kata is őszinte szerelemből volt az Andy-vel.
52/52 anonim válasza:
50-es vagyok.
Nem tudom mennyi pénze van, de 1 lakása van, egy régi motorja. Nincs autó, nincs nyaraló se nyaralás, nincs NIKE cucc, se étterembe járás, se diszkó, se mindennap hús vagy ebédrendelés + egyebek. Szóval nem a pénzéért vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!