Ha nagyon szeretné megtudná oldani hogy találkozzunk 7végén, nem? Nem érzi magát túlságosan is nyeregben?
a barátommal alig 1hónapja járunk. egy suliba járunk, de csak szombaton találkozunk úgy hogy elmegyünk valamerre. Ő egy másik kisebb városban lakik Pest megyén belül, mint én.
Szóval nem egy városban lakunk. Mindegy merre, nem szeretném kiirni.
Nos tehát szombaton kb 1-2 órára feljön értem kocsival és elmegyünk moziba vagy sétálni vagy ilyenek... és utána vasárnap van focimeccse, mert focizik. Szóval szombaton randizunk:)
Ezen a héten kivételesen szombaton van focija, egy másik városban, de ez mindig igy szokott lenni. De fel sem merült hogy akár este elmegyünk valamerre vagy vasárnap feljön értem, vagy ilyenek. Szóval a hétvégén egyáltalán nem találkozunk. Ez nekem fura mert irja hogy szíve szerint velem lenne meg stb. De szerintem ha nagyon akarná megoldaná hogy vagy meccs után este 1-2 órára találkozunk vagy holnap elmegyünk valamerre. Szóval megcserélődne a focis-randis nap... Nem? Nem fura?
A másik hogy van egy srác akire állitolag féltékeny... és mondom hogy lehet összefutok a sráccal, mert haverok vagyunk és irja hogy TUDJA HOGY NEMVAGYOK A SRÁCCAL ÉS SOHA NEM IS TALÁLKOZOM MAJD VELE, MERT Ő TUDJA HOGY NEKI CSAK ÉN VAGYOK...ÉS CSAK AZ AGYÁT HUZOM...ÉS BIZIK BENNEM
nem egoista egy kicsit? nem érzi magát túlságosan nyeregben alig 1hónap után?
vagyis TUDJA HOGY NEKEM CSAK Ő VAN... eztis elirtam:S bocsánat...
Szóval a lényeg hogy szerintem kicsit egoista.
És ha akarná megoldaná hogy vagy a mai meccse után összefutunk néhány órára este, vagy holnap lejön értem. A dolog ugyanaz cska a 2 nap cserélődik fel... de ez eszébe sem jutott, mert ő holnap füvet nyír... ami szerintem max 1-2óra...érdekes. mindegy...
Én nagyon szerettem volna találkozni vele a 7végén, de ő nem igazán akarja megoldani.
Rosszul esik:(
MIT TEGYEK??? SZERINTETEK??? emellett mondom nekem kicsit egoistának tűnik a másik sráccal kapcsolatban, h nemis fél h elveszithet? o.O
nem mehetek el hozzá...mert kb még haza se akar vinni bemutatni... én se hozom haza pont ezért... nem akarom h egyoldalú legyen:S
mondtam h szivesen kimegyek egy meccsére megnézni és mondta h melyikre menjek és az a meccs kb 1,5hónap mulva lesz...ezis fura... (az apja is ki szokott járni)
szoval nemis hozza szóba h fussunk össze 7végén:S elég rossz érzés.
csak a kamu smseit irja hogy "szivem szerint veled lennék" "ha tudnék most azonnal mennék hozzád, és meccs helyett ölelgetnélek..."
hagyjuk máááár ne irja tegye meg
Miért nem mész el te hozzá?
Biztos jól esne neki, ha meglepnéd:)
de mondom... azt sem tudom hol lakik, mert arra nemvolt hajlandó h szóba hozza h hazavisz...biztos szégyell.
Meg mondja h az apja kérdzegeti h mikor visz már haza engem. És irja tegnpa nekem msnen, h "nyugi mostanába már nemfogja kérdezgetni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!