Most én vagyok túlságosan elfogult, vagy ő tényleg a "férjek gyöngye"?
Már több éve vagyunk házasok, és nagyon rendes a férjem, én pedig nagyon boldog vagyok vele, csak nem tudom, hogy más házaspároknál hogyan működnek a dolgok! A férjem a munkája miatt hamarabb kel, és minden reggel ágyba hozza nekem a kávét! Dolgos ember, nem szokott panaszkodni, hogy dolgoznia kel! Mikor megfőzöm a vasárnapi ebédet, akkor ő kérés nélkül elmosogat! Be szokott segíteni a házimunkába! Minden este megmasszírozzuk egymást... és még sorolhatnám!
Kíváncsi lennék, hogy nekem van nagyon rendes férjem, vagy csak a környezetemben élőknek nagyon rossz a kapcsolata a férjével, mert elég szomorú dolgokat szoktam hallani a barátnőimtől!
Nem akarok negatív lenni, de nekem is volt egy ilyen kapcsolatom, minden 100%-ig tökély, szerelem is bőven meg volt, és kiderült, hogy a neten nagyon jól el van más nőkkel...
Sose árt az óvatosság, szerintem.
Köszönöm a válaszokat! :)
Hát szerencsére ő nem szokott a neten lógni, neki a kikapcsolódás egy számítógépes játék, valami Rise and fall, de nyitva tartom a szemem! :)
Köszönöm a válaszodat! Hát azért veszekedni szoktunk! Ritkán, de volt olyan igazi tányértörögetős veszekedésünk is, de a kibékülés mindennél jobb! Bár én nem tudok róla, hogy megcsal/t-e, de szerintem ez a legjobb a családokban is előfordulhat, főleg a kapuzárási pániknál!
16 év után rájönni, hogy másnak is teszi a szépet kegyetlen lehet! Mi történt utána? Elváltatok, vagy megbocsájtottad?
" Bár én nem tudok róla, hogy megcsal/t-e, de szerintem ez a legjobb a családokban is előfordulhat" Bocsi ezzel nem értek egyet, szerintem ennek nem kellene előfordulnia.Szimplán gyengeségnek hívják.Nem is a hazugság(mert átver az illető),hanem maga a tény, hogy gyáva és nem merné a szemembe mondani, hogy nem tetszik neki valami....
És szerintem is létezik férjek gyöngye.Ahol meg van a szerelem, ott így érzünk! Van aki attól hidal le, hogy a párja besegít pár dologban, van aki attól, hogy a férje értük dolgozik stb :) Kinek mit jelent a tökéletes kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!