Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nagyon szeretné megtudná...

Ha nagyon szeretné megtudná oldani hogy találkozzunk 7végén, nem? Nem érzi magát túlságosan is nyeregben?

Figyelt kérdés

a barátommal alig 1hónapja járunk. egy suliba járunk, de csak szombaton találkozunk úgy hogy elmegyünk valamerre. Ő egy másik kisebb városban lakik Pest megyén belül, mint én.

Szóval nem egy városban lakunk. Mindegy merre, nem szeretném kiirni.

Nos tehát szombaton kb 1-2 órára feljön értem kocsival és elmegyünk moziba vagy sétálni vagy ilyenek... és utána vasárnap van focimeccse, mert focizik. Szóval szombaton randizunk:)

Ezen a héten kivételesen szombaton van focija, egy másik városban, de ez mindig igy szokott lenni. De fel sem merült hogy akár este elmegyünk valamerre vagy vasárnap feljön értem, vagy ilyenek. Szóval a hétvégén egyáltalán nem találkozunk. Ez nekem fura mert irja hogy szíve szerint velem lenne meg stb. De szerintem ha nagyon akarná megoldaná hogy vagy meccs után este 1-2 órára találkozunk vagy holnap elmegyünk valamerre. Szóval megcserélődne a focis-randis nap... Nem? Nem fura?

A másik hogy van egy srác akire állitolag féltékeny... és mondom hogy lehet összefutok a sráccal, mert haverok vagyunk és irja hogy TUDJA HOGY NEMVAGYOK A SRÁCCAL ÉS SOHA NEM IS TALÁLKOZOM MAJD VELE, MERT Ő TUDJA HOGY NEKI CSAK ÉN VAGYOK...ÉS CSAK AZ AGYÁT HUZOM...ÉS BIZIK BENNEM

nem egoista egy kicsit? nem érzi magát túlságosan nyeregben alig 1hónap után?

2011. ápr. 16. 17:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne ragaszkodj ennyire hozzá, neki is van joga szuszogni, ezen kívül 1 iskolába jártok, egész héten látjátok egymást. 1 hónap után logikus, hogy nem visz haza, mert ez még nem komoly kapcsolat, s nem mindenki viszi haza minden egyes barátnőjét. Ha így folytatod előbb utóbb elűzöd magad mellől.
2011. ápr. 16. 17:45
 12/12 anonim ***** válasza:

Te írtad ki a ballagásos kérdést is,gondolom.

Azt tudom javasolni,hogy soha ne ragaszkodj jobban a másikhoz,mint Ő hozzád,különben hatalmasat fogsz csalódni!Egy hónap után pláne próbálj kicsit higgadtabb és felgmatikusabb lenni.Ha egyből kiteszed a szívedet valakiért,valószínűleg Beléd rúg,mert megteheti.Nyugi van...hagyd levegőhöz jutni,és vedd lazábban a dolgokat!Majd kialakul,az idő megoldja.Majd meglátod,mennyit érsz Neki,és ennek függvényében dönts.

2011. ápr. 16. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!