Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltiltottak a lovaglástól!?...

Eltiltottak a lovaglástól!? Segítség! ) :

Figyelt kérdés

Nem vagyok olyan tökély mint tesóm, hármast kaptam föciből....és ezért eltiltottak a lovaglástól addig amíg szín ötös nem leszek..:'( de én próbálok jó lenni de nem megy! És az is baj, hogy kémiából,föciből,bioszból négyes leszek félévkor..:'( de én tanulok rájuk sokat de nem megy..segítsetek!!!!

13/l

2012. jan. 11. 18:50
1 2
 1/11 anonim válasza:
86%
Mond meg nekik, hogy Te nem tehetsz arról, hogy nem megy, de ha eltiltanak a lovaglástól, attól még mitől lennének jobbak a jegyeid? Különben is, ha már lezártak, akkor attól még, hogy elveszik az egyik kedvenc (gondolom, és remélem :D) hobbidat, sportodat, időtöltésedet, az még nem fog javítani a félévi jegyeiden! Mondd meg, hogy az év végire ráhajtasz. Nekem bevált :)
2012. jan. 11. 18:54
 2/11 anonim válasza:
75%
Ne haragudj, nem szeretnék rosszindulatú lenni, de mit segítsünk? Megtanuljuk helyetted az anyagot? Neked kell leülnöd és bemagolnod, nem nekünk. Ráadásul a földrajz nem is egy nehéz tantárgy. Hajrá, menni fog! :)
2012. jan. 11. 18:55
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Biosz,kémia mi a gáz? Faktos vagyok,semmi gáz velük.
2012. jan. 11. 18:56
 4/11 anonim válasza:
87%
szedd össze magad, kelj fel a gép elől, és tedd le a segged tanulni. ha mázlid van, akkor hamar megenyhülnek.
2012. jan. 11. 19:00
 5/11 anonim ***** válasza:
6%

Mi az, hogy nem megy? Szerinted neked más összetételű az agyad, vagy mi? Megsúgom: minden csak akarás kérdése. Viszont nem elhanyagolandó tény, hogy ha valamit nem értesz, akkor azt meg kell kérdezni, segítséget kell kérned. Én azt javasolnám neked, hogy beszélj a szüleiddel és kérd meg őket, hogy oké, lovagolni nem jársz míg nem leszel szín ötös, viszont akkor keressenek neked egy magántanárt/korrepetítort, aki elmagyarázza úgy az anyagot, hogy meg is értsd.

Bár tény, hogy a földrajzot és a biológiát nem megérteni kell, hanem megtanulni. De a kémia az már igencsak megértős tantárgy.

2012. jan. 11. 19:12
 6/11 anonim ***** válasza:
44%
Mi az, hogy eltiltanak? Először is, ha eltilt, akkor már "csak azért sem leszek jobb" dolog indul meg egy kamasz lányban. Tehát még jobban nem tanulsz esetleg még rosszabb jegyeid lesznek. Másik meg, hogy várhatnak el egy emberi lénytől olyat, hogy szín 5ös legyen mindenből? Ne haragudj de a szüleid hülyék. Nekem megmondta anno anyu, mikor rossz jegyeket kaptam, hogy nem fog eltiltani a kedvenc hobbimtól, mert az csak ront a helyzeten, és igaza volt.
2012. jan. 11. 19:24
 7/11 anonim ***** válasza:

Utolsó: honnan tudod, hogy igaza volt? Nem tudhatod, hogy rosszabb lett volna-e a helyzet, hiszen nem tiltott el :)

Valószínűleg a lány szülei tisztában vannak a lányuk értelmi képességeivel, és feltételezem nem várnak el tőle olyat, amit ne tudna teljesíteni.

2012. jan. 11. 19:30
 8/11 anonim ***** válasza:

Meg kell tanulnod, hogy a dolgoknak következményei vannak.

Gyenge jegyet kaptál, le kell mondanod a lovaglásról.

Nem nagy probléma. Kijavítod, és visszatérhetsz hozzá.

Ha erre a szabályra nem jössz rá, majd az élet megtanít, csak sokkal durvábban. Inkább örülj a kihívásnak!

2012. jan. 11. 19:42
 9/11 anonim ***** válasza:
Vannak olyan emberek, akiknek nem erősségük a reál tantárgyak (mint például én is), és ezen az sem segít, ha eltiltják őket a hobbijuktól... mondjuk pont a földrajz olyan, amit nem megérteni kell, hanem beseggelni. DE! Van olyan tantárgy, amiből kiemelkedően jó vagy? Hajts rá! Érj el eredményeket benne, dícséretet a tanároktól, hogy a szüleid észrevegyék, másban vagy tehetséges! Ha emellett a reálos jegyeidet föl tudod hozni négyesre, a szüleid is el fogják ismerni, hogy okos vagy, csak nem feltétlenül abban, ahogy ők elképzelik. És akkor a lovaglástól sem tiltanak majd többet... Saját tapasztalat! ;)
2012. jan. 11. 21:00
 10/11 anonim ***** válasza:
19:30: onnan, hogy sok barátomon láttam, akiket eltiltottak a hobbijuktól, hogy rosszabbak lettek. Persze ez egyénenként változik..
2012. jan. 12. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!