Eltiltottak a lovaglástól!? Segítség! ) :
Nem vagyok olyan tökély mint tesóm, hármast kaptam föciből....és ezért eltiltottak a lovaglástól addig amíg szín ötös nem leszek..:'( de én próbálok jó lenni de nem megy! És az is baj, hogy kémiából,föciből,bioszból négyes leszek félévkor..:'( de én tanulok rájuk sokat de nem megy..segítsetek!!!!
13/l
Jajj, ilyen sok böszmeséget már :)
Ha valakinek színötösei vannak csak minden készség-, reál-, meg mit tudom én milyen tárgyakból, az több dolgot jelenthet:
1. Kivételes tehetség igazi géniusz, aki festőművész, akrobata, kémikus, biológus, geológus, matematikus és még költő is egyben.
2. Tökéletes seggnyaló
3. Példátlan puskázó
4. Tanárnéni/tanárbácsi fiacskája/kislánya
5. Olyannyira kis tündibündi, hogy a tanárok nem akarják lerontani a jó jegyeit.
A probléma megoldása: ahelyett hogy ezen az oldalon lovagolsz, szépen nekiállsz tanulni.
Nem kell megszakadni benne, de egyrészt lássák a szülők hogy készülsz, másrészt meg azért egy kicsit mehet a hosszútávú memóriába is, jól jöhet az még később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!