Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltiltották tőlem a barátnőmet a szülei. Hogyan találkozzunk?
Én nem tekerném ki a nyakad,egy pedofilért is annyit kapnék,mint egy rendes emberért...
De hogy mindent megtennék,hogy ne találkozhassatok,az biztos.
Lehet, hogy csak azért akarod őt ennyire, vagy akar ő téged ennyire, mert el vagytok tiltva és mint tudjuk, a tiltott gyümölcs édesebb :)
Ő még nagyon fiatal, előtte van egy rakás buli, vagy csak csajos este. Nem lennél féltékeny, hogy nélküled megy el? Ott is rengeteg pasi lesz körülötte és elég ritka az olyan fiatal lányka, akit hidegen hagy az új kipróbálása...
Mit szeretsz Te ebben a lányban? Még csak 16...
Írd már le légy szíves!
Ink ább nõjjél fel!
Hogyan gondolod, hogy a szülei hagyják a lányukat veled járni, a jövõjét tönkretenni. Hiszen ez a lány még tanul és biztosan tovább megy tanulni. Gondolod, hogy a 16 évével eléggé érett arra, hogy mindig veled fog maradni!
Figyi, felejtsd el. Remek alkalom, hogy rendbe hozd az életed.
Menj el pszichológushoz, és beszéld ezt meg vele. Komolyan mondom.
Olvasd már el újra, amit írtál! Felnőtt férfi vagy! Felnőtt problémákkal, felnőtt élettel. Ez a lány még kicsi hozzád képest. Az nem normális kapcsolat, ahol az egyik fél iskolába jár, és a szülei a gyámjai. Ezt érted?
Ha igazán szereted, békén hagyod, és engeded, hogy élje a saját életét.
Nem akarlak megbántani de igaza van a szüleinek, teljesen jogos a felháborodásuk.
Én sem engedném, hogy egy 32 éves felnőtt ember létesítsen kapcsolatot az én 16 éves kamasz lányommal. Mások az igények, a gondolkodásotok és az életviteletek is különbözik, ...nincs értelme .
Persze tudom a szöveget, hogy Ő más mint a többi és érettebb a koránál- na meg, hogy halálosan szereted, de hidd el, ez nem lenne hosszú életű dolog.
Szakítsatok és keressetek a saját korosztályaitokban párt!
Nézd Kérdező, amikor a jelenlegi párommal összejöttünk, Ő volt 17 én meg 33... most kezdtük a 17. évünket együtt, ennyit arról, amit itt összehordtak.
A hazudozást viszont a magam részéről nem tanácsolom, ha egyszer felnőtt ember vagy, akkor állj is ki felnőtt emberként az elképzeléseitek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!