Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltiltották tőlem a barátnőmet a szülei. Hogyan találkozzunk?
Utolsó vannak boldogságok ilyen nagy korkülönbségekkel is ez tény!
Neked szerencséd van, hogy komoly társra találtál, de nem mindenkinek adódik ez meg.
A kérfdező se hiszem, hogy csak szórakozni akar a csajjal, másképp nem várt volna annyit rá és most se kínlódna, hanem keresne másikat.
Mondjuk azt én se értem, hogy hogy lehet ennyi idősen komolyan venni egy ilyen kislányt. Nem zavar, hogy ő még a suliról, tanárokról, osztálytársakról, dolgozatokról, matekleckéről, szülők elleni háborgásról beszél?
Kedves #31, ezek a kapcsolatok is csak olyanok, mint az összes többi, van, hogy jól működnek, van, hogy nem, és van, hogy egy ideig működnek jól... kétségtelen, vannak buktatói, de hidd el, a kétharmados magyar válási statisztika nem ezekből a kapcsolatokból jön, hanem zömmel a teljesen átlagosakból.
Ami engem az ilyen kérdéseknél bosszant, az nem is ez, én sem gondolom azt, hogy egy ilyen kapcsolat okvetlen sikerre lenne ítélve. Hanem az a hozzáállás, amikor valaki azt hiszi, hogy tulajdonaként kezelheti a gyerekét, kényszerítheti rá a saját normáit, saját értékrendjét. Megsúgom, ez csak akkor fog működni, ha az a 30-as fél totál infantilis és 8 évesként irányítható, vagy ha a saját gyereke az... ami viszont ugye inkább a saját nevelése totális csődje, mint öröm.
#32 " Nem zavar, hogy ő még a suliról, tanárokról, osztálytársakról, dolgozatokról, matekleckéről, szülők elleni háborgásról beszél?" - nézd, ez valóban minőségi különbség ahhoz képest, mint ha a beszélgetés munkahelyről, főnökökről, kollégákról, "kit rűgnak ki"-ről, hazahozott munkáról, "bezzeg a mai fiatalok" háborgásról szólna:))))
Egyébként nálunk az első beszélgetések anno rendszerkritikáról, a rendszerrel szembeni elégedetlenség lehetőségeiről, közéletiségről szóltak... ami nem nagy csoda, mert ilyen közegben ismerkedtünk meg... nincs ebben semmi misztikus...
"Egy lány volt akivel családot is alapítottam volna de ő meg lelépett. "
Emiatt keresed a gyereklány társaságát. Abban bízol, hogy vele ilyen gond nem lehet. És igen, ezért "működhet" ez a kapcsolat szex mentesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!