Miért esik nehezére az illetőnek, hogy találkozzunk?
Figyelt kérdés
Megkért egy ismerősöm, hogy ha a közeli városban járok, hozzak neki valamit, amit itt helyben nem lehet kapni. Az anyja szintén hozatott egy dolgot. Tegnap meg is vettem nekik, majd szóltam, hogy megvannak a dolgok. Az egyik olyan, ami eláll bármeddig, de a másik viszont nem. Délutánig dolgozott az illető(fizikai munkát) így mondta, hogy aznap nem jó, hogy odaadjam(pedig házhoz is vittem volna), ma is pedzegettem a dolgot, de mintha nehezére esne a találkozás. Nemrég el is ment otthonról. Miért kér meg, hogy hozzak, ha 2 percre se képes összefutni? Csak szerintem kellene inkább hálásnak lenni, mint így kezelni a helyzetet?2011. jún. 10. 17:32
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy nem ér rá. Én a helyedben nem vinném el neki,hanem szólnék hogy ha ráér majd jöjjön el érte mert meg vannak a dolgok. Ha majd sokára megy a dolgokért akkor legközelebb ne vegyél neki semmit amire megkér!
3/4 yuda válasza:
Én olyasmire gondolnék, hogy valamiért kellemetlen a találkozás, pl. mondjuk épp össszeveszett az anyjával és nem akarná kifizetni a részét, sem találkozni vele, de ha te odavinnéd az árut, az neki kellemetlen, hogy nem venné át.. vagy ilyesmin gondolkodnék a helyedben.
Egyébként igazad, van, neki kellene hálásnak lennie- egészséges embernél ez így is működik.
Tanulság: ne ismételd újra!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából filléres dolgok, sőt tudja jól hogy sosem fizettetem ki vele. Ritkán hozat, de olyankor ajándékba adom. Egyébként tényleg olyan az egyik dolog, hogy nem nagyon tudom tartogatni.
2011. jún. 10. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!