Mit tegyünk? Ne találkozzunk velük többet?
Csak az zavar, hogy megkérdezik, vagy a gyerekekkel való foglalkozás is?
Én seperc alatt közölném a barátainkkal,hogy mi a helyzet és ne kérdezgessenek mindig, mert ez nekem fáj, majd szólunk,ha összejött a dolog. biztosan meg fogják érteni.
A gyerekekkel meg ne gügyögj, ha nincs hozzá huzalmad.
"Nekem nagyon rossz, h mikor ott vagyunk, mindig gügyögni kell a gyerekekkel,"
ezt olvasva, szerintem valami belső gát és nem testi,hanem lelki oka van annak,hogy nem setél még teherbe
ezt viszotn neked kell tudnod. esetleg lehet tudat alatti probléma is én egy jó kineziológust javasolnék.ha van valami olyasmi ami tudat alatt gátol meg téged, már az is segíthet, ha előkerül
úgy meg megoldani is könnyebb
az nem megoldás,ha nem találkoztok. Én érted aggódom,mert én 2 évig vártam a teherbe esésre (homronális problémák miatt) de nem okozott lelki gyötrelmet más gyereke, imádtam őket nyünyörgetni
aki meg megkérdezte nálunk mikor jön, őszintén elmondtam, hogy sajna nem lehet,de vágyom rá már én is
ne a tüneti részt próbáld megoldani,hanem a probléma gyökerét
sok sikert :)
11:39 Látom, te megértesz. Tényleg más kategóriába tartozik. Próbáltam már odamenni beszélgetni 2 "barátnőmhöz", akiknek van gyereke, de csak álltam ott kukán, mert fél órán át csak arról beszéltek, hogy ki mivel táplál hozzá, melyik a legjobb pelus, mikor mit gügyögött, ilyesmi. Szóval általában nincs más témájuk, ehhez meg én nem tudok hozzászólni.
Annyira nem jó barátaim, hogy őszinte legyek velük, csak a férjemen keresztül ismerem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!