A húgom a család szégyene. Mit tegyünk?
A húgom 17 éves(most 11-es),és a családunk szégyene.Gyönyörű lány,ragadnak rá a fickók,ő meg a fickókra ragad...értsd: nagyjából 10 sráccal feküdt már le,és a duplájával csókolózott,pedig még mindössze 3 komolyabb barátja volt.
A város r.bancaként lett elkönyvelve,és mivel a családban senki nem ilyen könnyűvérű,nekünk ég a fejünk.MIT TEGYÜNK?
Ha betölti a 18-at, akkor fel is út , le is út. (Hacsak nem tanul tovább.)
Ezenkívül három lehetőség van:
1. Beszélni a fejével.
2. Tűrni.
3. Belátni, hogy lehet, hogy veletek is van hiba. Ennyi évesen 10 kapcsolat, amiből három komolyabb nem extrém. Lehet, hogy szerintetek az, de ez van. Ha ennyi elég, hogy a város r.banca legyen, akkor fura egy városban laktok.
Pár év és megkomolyodik. Ennyi.
"Ha betölti a 18-at, akkor fel is út , le is út"
Ez baromság!!! Ettől legfeljebb profivá válik,mert meg kell élni valamiből. Ezzel nem segítenek rajta!!
Szerintem egyáltalán nem k*rva
Pénzért árulja a testét?Nem! Akkor meg???
Én is ilyen voltam,annyi külömbséggel hogy,nem feküdtem le 10 pasival de még 4 el sem.Megváltoztam, már nagyon nagyon sok rossz dolgon keresztül mentem,és nem lennék az aki ma.Majd a saját hibájából fog tanulni hidd el neekm! Nem tehettek semmit.Ha kidobjátok az utcára még rosszabb lesz.
És az iskolai eredményei milyenek?
Ha viszonylag jól tanul,akkor nem lehet rá mit mondani.A suli legyen a legfontosabb.Biztos unalmas neki a családotok,nem érzi jól benne magát és így kompenzál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!