A feleségem Angliába akar kimenni tanulni, de van egy 1,5 éves gyerekünk, mit tegyünk?
Azt akarja, hogy én maradjak itthon a gyerekkel, ő pedig 1 évig kint dolgozik, meg tanul, hogy összeszedje magát, de 2 havonta hazajönne. Szerintetek ez nem viselné meg a kapcsolatunkat?
25/F
Engedd. Nem értem azokat a férjeket/feleségeket, akik a párjukat korlátozzák bármiben is. Tanulni akar és dolgozni, lehet mikor hazajönne anyagilag is jobban állnátok.
A gyermeket ketten vállaltátok, kiveheti a részét a dologból az apuka is.
Mi lenne a te munkáddal,miből élnél meg a gyerekkel? A picinek nem lenne anyukája,csak egy idegen,akit két havonta lát.
Ha ezt a feleséged nem látja be,akkor talán jobb,ha vége a házasságotoknak,és a gyerekről lemond.
menjetek együtt. Szüksége van annak a 1,5 éves gyereknek az anyjára. Az első 3 év a legmeghatározóbb a gyerek életében,sok minden ekkor dől el...
MÉgis hogy gondolta ezt?? Te jó ég. Menjetek együtt.
Nem vagyok híve annak, hogy egy anya ne tanuljon, ne szórakozzon, néha ne érezze jól magát!
De azért ez enyhe túlzás!!!!!!
Mennyire szereti a feleséged a saját gyerekét?
Bocs, de semennyire! Szégyelje magát!
Ha ilyen tervei voltak, nem kellett volna a gyerek és akkor lehet világot látni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!