Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A feleségem Angliába akar...

A feleségem Angliába akar kimenni tanulni, de van egy 1,5 éves gyerekünk, mit tegyünk?

Figyelt kérdés

Azt akarja, hogy én maradjak itthon a gyerekkel, ő pedig 1 évig kint dolgozik, meg tanul, hogy összeszedje magát, de 2 havonta hazajönne. Szerintetek ez nem viselné meg a kapcsolatunkat?

25/F

2011. okt. 14. 10:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%
mégvalami. Mások hosszú tömött sorokban arra várnak hogy végre jöjjön a gólya, mert egyszerűen nem megy, ő meg csak úgy itt hagyja a gyereket, mert most épp tanulni van indíttatása. Tanuljon... mert más anyák is beülnek a padba. De így??
2011. okt. 14. 10:34
 12/23 anonim ***** válasza:
97%
Érett az asszony, nagyon kellett neki a kisbaba. Magyarázd el neki, hogy a gyerek nem háziállat, akit évekre le lehet másnak passzolni, mert meguntuk gondozni. Tanuljon itthon, ha fejlődni akar, de szerintem csak a gyerekkel együtt járó felelősség elől akar elszaladni.
2011. okt. 14. 10:37
 13/23 A kérdező kommentje:
Én nem mehetek, még van egy évem az egyetemből, mellette dolgozom, el tudnám tartani a gyereket, ráadásul az anyám rengeteget segítene, de attól félek, hogy rámenne a kapcsolatunkra, hogy keveset látjuk egymást, és a lányunknak is hiányozna nagyon. Viszont eddig ő nem tudta élni az életét, félbeszakította a tanulmányait is, ezért megértem a döntését, eddig ő volt itthon a gyerekkel, én tanultam, számára ez nagy lehetőség, de bevallom, hogy tartok tőle, mi lesz később.
2011. okt. 14. 10:41
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vagy menjetek együtt, vagy vége lesz. Ez azért gáz, hogy itt hagyná a gyerekét csak így.
2011. okt. 14. 10:41
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, kethavonta innen, mikor csak egy evre tervezi. Persze. A suli nagyon draga, orulhet, ha a mindennapjaira lenne penz, nemhogy haza utazgatni. Vagy almodozik v rendes anya marad v mindharman kijottok. A gyereket ugyanis nem maganak szulte, hanem mindkettotoknek.
2011. okt. 14. 10:43
 16/23 A kérdező kommentje:
Sajnos nem volt tervezett gyerek, ezért nagy áldozatokat kellett hoznunk, illetve eddig csak neki, engem engedett, hogy tegyem, amit eddig, de most már visszatekintve önzőségnek érzem, hogy mindenről csak ő mondott le, szeretném, ha boldog lenne és ott tudná folytatni, ahol abbahagyta. Nem a gyerek ellátásával van gondom, hanem azzal, hogy eltávolodhat tőlem és a gyerektől.
2011. okt. 14. 10:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha elvegzed a sulit, akkor te is kimennel? Ha igen ,akkor miert nem varja meg azt az egy evet?
2011. okt. 14. 10:53
 18/23 anonim ***** válasza:
94%
Itt ami a legnagyobb gond, hogy nincsenek anyai érzései a gyerek iránt, elsőként én csak ezzel foglalkoznák. Mi lehet az oka? Lehet ezen segíteni? Hidd el, normális, de még kicsit gyengécske anyai érzésekkel megáldva is nehéz otthagyni egy gyereket még 2-3 napra is, ilyen eszébe sem jutna senkinek. Ennyi erővel ő simán beadná intézetbe is,vagy örökbeadná,csak az sokkal csúnyábban hangzik, nem felvállalható. Nagy gondok vannak! Az Angliáról meg annyit, hogy 1 évet még csak tud várni, mehettek 3-an is, tanulni meg itthon is lehet.
2011. okt. 14. 11:22
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

csatlakozom az előttem szólókhoz.

nekem egy 3 éves van és egy pici koraszülött, de egy napot nem tudnék nélkülük meglenni. és párom se, többet kereshetne jóval, ha csak hétvégén járna haza, de inkább itthon dolgozik, hogy esténként itt lehessen.

párod feláldozott sok mindent? elhiszem, de itthon is lehet tanulni, ez szent igaz, ő mégis olyan messze menne, ahonnan látni se tud benneteket. engedd, ez a kapcsolat már veszett fejsze, és most a gyerek sem érdekli ez szerintem is egyértelmű, és ne jöjjön itt nekem senki azzal, hogy mert anya joga van elmenni lálálálá. aki igazán anya az nem tudna így elmenni, szóval sajnálom.

remélem van benned annyi kurázsi, hogy felneveld a gyerekedet, vagyis remélem te szereted annyira.

gondolom te szereted, de ha belegondolsz belátod igazunk van itt néhányunknak

2011. okt. 14. 13:07
 20/23 anonim ***** válasza:
26%
Mi 1 éve próbálkozunk babával, nem jön össze. De ha egyszer lenne, nemhogy itthagynám egy jó ideig, hanem vele maradnék addig, amíg csak lehet! Én sem vagyok tervezett gyerek, de az anyám nem lépett le, hanem boldogan élnek a mai napig. Szerintem a párodnak sem te nem számítasz, sem a kicsi, ha csak magával meg a lehetőségeivel van elfoglalva, és hagyna titeket a pácban. Ha itthon marad, ha elmegy, szerintem a házasságotok nem lesz hosszú életű. A kislány miatt nagyon sajnálom. Ha elmegy, és ennek meglesz az eredménye, remélem Te azért felelősségteljes apuka leszel!
2011. okt. 14. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!