A feleségem Angliába akar kimenni tanulni, de van egy 1,5 éves gyerekünk, mit tegyünk?
Azt akarja, hogy én maradjak itthon a gyerekkel, ő pedig 1 évig kint dolgozik, meg tanul, hogy összeszedje magát, de 2 havonta hazajönne. Szerintetek ez nem viselné meg a kapcsolatunkat?
25/F
csatlakozom az előttem szólókhoz.
nekem egy 3 éves van és egy pici koraszülött, de egy napot nem tudnék nélkülük meglenni. és párom se, többet kereshetne jóval, ha csak hétvégén járna haza, de inkább itthon dolgozik, hogy esténként itt lehessen.
párod feláldozott sok mindent? elhiszem, de itthon is lehet tanulni, ez szent igaz, ő mégis olyan messze menne, ahonnan látni se tud benneteket. engedd, ez a kapcsolat már veszett fejsze, és most a gyerek sem érdekli ez szerintem is egyértelmű, és ne jöjjön itt nekem senki azzal, hogy mert anya joga van elmenni lálálálá. aki igazán anya az nem tudna így elmenni, szóval sajnálom.
remélem van benned annyi kurázsi, hogy felneveld a gyerekedet, vagyis remélem te szereted annyira.
gondolom te szereted, de ha belegondolsz belátod igazunk van itt néhányunknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!